Filmek - mozi-dvd.hu

A dolgok állása

Dátum: 2009. március 06. péntek, 11:50
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Thriller
A jóképű, hidegvérű kongresszusi képviselő, Stephen Collins jelenti pártjának a jövőt: tiszteletreméltó jelölt, aki a védelmi >>>
A dolgok állása
State of Play
amerikai film 2009
krimi, dráma, thriller

A jóképű, hidegvérű kongresszusi képviselő, Stephen Collins (Ben Affleck) jelenti pártjának a jövőt: tiszteletreméltó jelölt, aki a védelmi kiadásokat felügyelő bizottság elnöke. Mindenki úgy véli, hogy az ifjú üstökös lesz pártja befutója a következő elnökválasztáson. Egészen addig, amíg az asszisztensét - aki nem mellékesen a szeretője is - brutálisan meg nem gyilkolják, és a mélyre eltemetett titkok egymás után kezdenek felbukkanni.
Cal McCaffrey (Russell Crowe) dörzsölt washingtoni riporter, akinek abban a kétes szerencsében van része, hogy régi barátság fűzi mind a képviselőhöz, mind pedig Cameronhoz, a könyörtelen szerkesztőhöz, aki őt küldi kutakodni az ügyben. Amikor társával, Dellával megpróbálják felfedni a gyilkos kilétét, McCaffrey egy olyan eltussolási ügyre akad, amely alapjaiban rengetheti meg az ország hatalmi struktúráját.


A játékmesterek és gazdag politikusok városában csak egyfajta igazságra lelhet: ha milliárdok forognak kockán, akkor senki tisztessége, szerelme vagy élete nincs biztonságban...

Kevin Macdonald (Az utolsó skót király) rendkívül feszült, fordulatos thrillere parádés szereposztásával az év egyik legizgalmasabb mozijának ígérkezik.

Szereplők:
Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams, Jason Bateman, Robin Wright Penn, Helen Mirren
Rendező: Kevin Macdonald
Zene: Alex Heffes
Gyártó: Universal
Forgalmazza: UIP-Duna Film
Hossz: 132 perc

IMDb
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2009. május 28.

A dolgok állása - State of Play - Trailer: