Filmek - mozi-dvd.hu

Álom.net

Dátum: 2009. március 11. szerda, 11:00
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Vígjáték
A gimi utolsó évei. Hát igen! Szerelem, barátság és rivalizálás dolgok, amik egy tinédzser életéből nem maradhatnak ki. >>>
Álom.net
magyar film 2008
vígjáték

A gimi utolsó évei. Hát igen! Szerelem, barátság és rivalizálás… dolgok, amik egy tinédzser életéből nem maradhatnak ki. Regina az iskola egyik legnépszerűbb, legaktívabb tanulója, aki nem mellékesen csinos és gazdag. Magyarországon elsőként megalapítja iskolája pompon-csapatát. Mi ez, ha nem egy Hollywood-i álom?

Ám egy nap villámcsapásként éri a hír, hogy egy titokzatos e-mailre hivatkozva eltanácsolják őt az iskolából. Az új iskola új barátokat, új kalandokat és persze új gondokat jelent: mit csinál egy pompon csapatkapitány egy konzervatív iskolában, ahol ő egy kívülről jött idegen, akit eleinte mindenki csak távolságtartóan szemlél?

Regina hiába van tele jó szándékkal, új osztálytársai piperkőc, sznob hercegnőként kezelik, főként a suli vezető diákja, Lívia. Regi lassan rájön, hogy a népszerűségnél fontosabb dolgok is vannak a világon, ebben pedig nagy szerepe van Márknak, az új szomszédnak. A fiú zenész, barátaival délutánonként a garázsban berendezett stúdióban ütik el az időt. A csajos pop-rajongó Regina eleinte a pokolra kívánja az új szomszédot az egész rock bandájával együtt, ám amikor Márk a védelmére kel az új iskolában, egy csapásra megváltozik minden, és különös vonzalom alakul ki a két fiatal között. A rémálom pedig végleg véget ér, amikor Reginának sikerül a lehetetlen: az elit iskolában olyan szurkolócsapatot állít össze egykori riválisa, Lívia segítségével, amely még a régi sulijának táncosaival is felveszi a versenyt. Ezt be is bizonyíthatják, hiszen az iskola csapata bekerült az országos döntőbe.

Mindeközben egy titokzatos rajongó mesterien alakítja az eseményeket és időről időre megjósolja Regina mindennapi harcait: ő nem más, mint „álom.net", a pompon királynő internetes chat-partnere.

De hogy kit takar a név, és mit is akar valójában? Senki sem tudja. A tinik világának saját törvényei vannak, itt senki sem az, akinek látszik.
Egy azonban bizonyos: ha nem vagyunk képesek felvállalni önmagunkat, és elferdítjük a valóságot, a hamis világ egy-kettőre összeomolhat, és a végén senki sem marad mellettünk. Csak az igaz barátok... és persze a szerelem.


Szereplők:
Labancz Lilla, Czifra Kinga, Csernóczki Ádám, Incze Ildikó, Oberfrank Pál, Reviczky Gábor, Rékasi Károly, Bánfalvy Ágnes
Rendező: N.Forgács Gábor
Forgatókönyv: N. Forgács Gábor, Steiner Kristóf
Operatőr: Tóth Zsolt
Producer: Cirkó József, Sallay Edina
Forgalmazza: HCC Media Group
Korhatár: 12
Hossz: 96 perc

Hivatalos honlap
IMDb

Mozipremier: 2009. április 16.Álom.net - Trailer - Filmelőzetes: