Filmek - mozi-dvd.hu

Megint 17

Dátum: 2009. március 21. szombat, 11:13
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Vígjáték
Kamasz korában még mindenkiben bujkál egy Nobel-díj lehetősége, vagy legalább egy sportkarrier, de minimum egy szerető család. >>>
Megint 17
17 Again
amerikai film 2009
vígjáték

Kamasz korában még mindenkiben bujkál egy Nobel-díj lehetősége, vagy legalább egy sportkarrier, de minimum egy szerető család. Mike (Matthew Perry) gimis korában azt hitte, minden szuper lesz körülötte. De a kosárlabda-sikereinek köszönhető egyetemi ösztöndíjról lemondott szerelme kedvéÊrt, fiatalon családot alapított - és most egy haverjánál húzza meg magát, a munkahelyén alig vesznek róla tudomást… de még az is jobb, mint amikor kamaszgyerekeivel találkozik. Rajta már csak a csoda segíthet. Hát jön is a csoda, csak nem biztos, hogy segít.

Mike hirtelen újra 17 évessé változik (Zac Efron), és újra beiratkozik a suliba. Kénytelen minden fontos iskolai tárgyat újratanulni: hogyan öltözzünk lazán, hogy dumáljunk a csajokkal, milyen cuccok a menők... és el kell viselnie, hogy egy osztályba kerül a saját gyerekeivel. Lehet, hogy helyrehoz pár régi hibát... de helyettük elkövet néhány újat.
Szereplők:
Zac Efron, Leslie Mann, Matthew Perry
Rendező: Burr Steers
Forgatókönyv: Jason Filardi
Operatőr: Tim Suhrstedt
Gyártó: Offspring Entertainment, New Line Cinema
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 100 perc

Hivatalos honlap
IMDb

Hazai Mozipremier: 2009. május 28.

Megint 17 - 17 Again - Trailer: