Filmek - mozi-dvd.hu

A kardforgató legendája 2.

Dátum: 2009. március 23. hétfő, 09:09
Rovat: DVD filmek
Kategória: Animációs
I.e 421. Hatalmas csaták dúlnak Kínában. A hatalomra éhes Ying Zheng Qin vezetésével, hat országot egyesítve létrejött a Kínai Birodalom. >>>
A kardforgató legendája 2.
Legend of Swordsman
rajz-animáció

I.e 421. Hatalmas csaták dúlnak Kínában. A hatalomra éhes Ying Zheng Qin vezetésével, hat országot egyesítve létrejött a Kínai Birodalom. Az új uralkodó kíméletlenül leszámolt mindenkivel aki ellenszegülni mert akaratával.

Bár hatalma így megszilárdulni látszott, az emberek elégedetlenek voltak. Szerencsére nem mindenki volt hajlandó beletörődni az uralkodó gonoszságaiba. Néhány képzett harcos - Ge Nie és a fiatal Tian Ming vezetésével - felveszi a harcot a zsarnok ellen. Bár az ellenállás hiábavalónak tűnik és az ellenség is hatalmas túlerőben van, a kardforgatók képzettségének és elszántságának hála, felcsillan a remény egy igazságosabb és szabadabb világ megszületésére.

Ez a páratlan technikával készült animációs film valós, megtörtént eseményeken alapul. Tanúi lehetünk a Kínai Birodalom alapításának, a Kínai nagy fal építésének és számtalan nagy történelmi csatát élhetünk át. A történet három évtizeden át követi hőseinket reménytelennek látszó küldetésükön.

Epizódok:

Az áruló
Mo városa
A repülés

Kapcsolódó cikkek:
A kardforgató legendája 1.
A kardforgató legendája 3.

Szereplők: Rajzfilmfigurák
Forgalmazza: Mirax
Hossz: 67 perc

DVD Információk:
Hang: DD 2.0
Szinkronok: magyar, cseh, román
Kép: 1,33:1 (4:3)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Előzetesek

DVD Megjelenés: 2009. március 10.