Kalandfilm: JaguárDVD filmek
A dél-amerikai esőerdőben élő veszélyeztetett törzs nagysámánját, Wanút (Harrison Lowe – Geronimo, Buffalói katonák) franciaországi >>>

Jaguár

Le Jaguar

francia film 1996
akció, kaland, vígjáték


A dél-amerikai esőerdőben élő veszélyeztetett törzs nagysámánját, Wanút (Harrison Lowe – Geronimo, Buffalói katonák) franciaországi kampánykörútra viszi egy francia zöld szervezet tagja, Campana (Jean Reno – Leon, a profi, Pofa be!, Ronin), hogy felhívja a közvélemény figyelmét az Amazonas-vidék pusztulására.

Az előkelő párizsi szálloda liftjében a sámán megismerkedik Perinnel (Patrick Bruel – Az elátkozott ház, Paparazzi), egy szélhámossal, akit üldöz a maffia. Összebarátkoznak, és a sámán a kisstílű kóklert jelöli ki, hogy szerezze majd vissza ellopott lelkét.

Másnap Wanút szívrohammal kórháza szállítják, állapota reménytelen> Utolsó óhaja, hogy Perrin ölje meg az Amazonasnál a lélektolvajt. Minden ezen áll vagy bukik. Csak Wanú ereje segíthet azon, akit a bennszülöttek Jaguárnak neveznek. Kezdetét vesz a kalandsorozat, amelyben a nyűgös párizsi senkiházi egy teljesen más kultúrával szembesül, ahol felfedezi az igazán fontos értékeket.Szereplők:
Jean Reno, Patrick Bruel, Patricia Velasquez, Danny Trejo, Harrison Lowe, Roland Blanche, Francois Perrot, Francis Lemaire
Rendező: Francis Veber
Zeneszerző: Vladimir Cosma
Operatőr: Luciano Tovoli
Forgalmazza:Best Hollywood
Hossz: 102 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, francia, angol
Feliratok: magyar, francia, angol
Kép: 1,78:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Előzetesek

IMDb

DVD Megjelenés: 2007. június 6.
  • Ehhez a cikkhez: Jaguár jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozipremierekMozifilmek