Filmek - mozi-dvd.hu

Érzékeny pont

Dátum: 2009. március 30. hétfő, 11:22
Rovat: DVD filmek
Kategória: Dráma
Jasira, a 13 éves arab-amerikai lány a kamaszok felnőtté válásának bonyolult és néha ijesztő labirintusából keresi a kiutat. A szép és vonzó lány >>>
Érzékeny pont
Nothing Is Private
amerikai film 2007
dráma

Jasira, a 13 éves arab-amerikai lány a kamaszok felnőtté válásának bonyolult és néha ijesztő labirintusából keresi a kiutat. A szép és vonzó lány ébredő szexualitása nemcsak önmagában kelt zavaros érzelmeket, hanem a környezetében lévő férfiakban is.
Szülei elváltak, és az addig vele élő Jasirát, az anyja libanoni származású apjához küldi Texasba, amikor kiderül, hogy az élettársa szemet vetett a lányra. A NASA-nak dolgozó apa szigorú szellemben neveli a lányt, akit származása miatt az iskolában is folyamatosan gúnyolnak.

A magányos Jasira barátokra és elfogadásra vágyik, amit úgy érez, a szomszédjuktól, Mr. Vuoso-tól kap meg, akinek a kisfiára iskola után vigyázni szokott. A tapasztalatlan gyereklány nem ismeri fel a közöttük kialakuló intimitás veszélyét.

Szereplők:
Summer Bishil, Toni Collette, Chris Messina, Maria Bello, Gemmenne de la Pena, Robert Baker, Aaron Eckhart, Carrie Preston
Rendező: Alan Ball
Író: Alicia Erian
Forgatókönyvíró: Alan Ball
Zeneszerző: Thomas Newman
Operatőr: Newton Thomas Sigel
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 112 perc

DVD Információk:
Hang: magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1, DTS)
Felirat: magyar
Kép: 1,77:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

IMDb

DVD Megjelenés: 2009. március 24.