Vígjáték: HölgyválaszMozifilmek
HölgyválaszJohn Clark chicagói ügyvéd. Jól tudja, hogy élete csaknem tökéletes. Szereti gyönyörű feleségét, felnevelt két csodálatos gyereket >>>
Hölgyválasz
Shall We Dance
amerikai film 2004
romantikus vígjáték

John Clark chicagói ügyvéd. Jól tudja, hogy élete csaknem tökéletes. Szereti gyönyörű feleségét, felnevelt két csodálatos gyereket és karrier dolgában sem panaszkodhat. És mégis… hétköznapjai egyhangúan telnek, az ingázás idegöő és a család általában túl elfoglalt ahhoz, hogy valójában együtt legyenek. John ezért néha eltűnődik, hogy vajon tényleg csak ennyi lenne-e az élet.
Aztán hirtelen valami megváltozik. Az egész úgy kezdődik, hogy John hazafelé utazván a vonatablakon át egy fiatal tánctanárra lesz figyelmes, aki a lerobbant Miss Mitzi’s Stúdióból visszabámul a férfira. Ez a pillantás szinte kísérti a férfit, és John estéről-estére már keresi ezt a pillantást. Végül egyszer leszáll a vonatról, és beiratkozik a társastánc tanfolyam kezdő csoportjába, anélkül, hogy ezt egy léleknek is elárulná.
John hirtelen egy teljesen új világban találja magát - a mozgás, a zene és a szenvedély világában. Ahogy ez a komoly ember szinte szó szerint könnyű léptűvé válik a táncban, egész élete, és a házassága is megváltozik.
Úgy tűnik azonban, hogy John nem képes bevallani frissen meglelt kedvtelését Beverlynek, a feleségének, nehogy az asszony azt higgye, hogy a férfit nem elégíti ki a házasságuk. Ahogy titkon Chicago legnagyobb táncversenyére készüődik, titkolózó viselkedése arra készteti Beverlyt, hogy magánnyomozót fogadjon, mert azt gyanítja, hogy Johnnak viszonya van valakivel. De John hamarosan rájön, hogy nem elég a legegyénibb, legsajátabb álmok kergetése - mert a legjobb bennük az, ha meg tudjuk osztani valaki mással.

Szerepők:
Richard Gere, Jennifer Lopez, Susan Sarandon, Stanley Tucci, Bobby Cannavale, Lisa Ann Walter, Deborah Yates, Nick Cannon, Richard Jenkins, Mya
Rendező: Peter Chelsom
Forgatókönyv: Audrey Wells
Operatőr:
John de Borman
Zene: John Altman, Gabriel Yared
Gyártó stúdió:
Miramax Films
Forgalmazza: SPI
Hivatalos honlap
Hossz: 106 perc
Típus: feliratosMozipremier: 2005. február 10.
  • Ehhez a cikkhez: Hölgyválasz jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek