Vígjáték: Julie & Julia - Két nő, egy receptMozifilmek
Julie Powel (Amy Adams) egy harminc körüli írónő, akinek még nem sikerült bizonyítania. Munkája monoton és lehangoló, ráadásul >>>
Julie & Julia - Két nő, egy recept
Julie & Julia
amerikai film 2009
vígjáték

Julie Powel (Amy Adams) egy harminc körüli írónő, akinek még nem sikerült bizonyítania. Munkája monoton és lehangoló, ráadásul köze sincs az íráshoz. A zajos, kopott lakás sem a szíve csücske, ahova barátjával nemrégen költöztek. Napjának egyetlen fénypontja az esti főzés. Kedvenc szakácskönyve és egy gyermekkori emlék ihleti meg arra, hogy egy év alatt megfőzze az összes francia receptet, amit az anyjától örökölt könyvben talál, s ezt az élményt meg is ossza másokkal saját blogján keresztül.

Julia Child (Meryl Streep) egy negyven körüli nő, aki férjével épp Párizsba költözött. Nem igazán tudja mit is kezdhetne szabadidejével: tanuljon meg kalapokat varrni, vagy inkább a francia nyelvet sajátítsa el? Az biztos, hogy Párizst imádja, csakúgy, mint az ételeket…Két nő, két különböző korban, ugyanazzal a szenvedéllyel talál önmagára a fenséges ízek, finom illatok és a francia konyha varázsán keresztül. Mert vajból sosem elég!

Szereplők:
Meryl Streep, Amy Adams, Stanley Tucci, Chris Messina
Rendező: Nora Ephron
Gyártó: Columbia Pictures
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 123 perc

IMDb
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2009. október 15.

Julie And Julia - Két nő, egy recept - Trailer - Filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Julie & Julia - Két nő, egy recept jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek