Filmek - mozi-dvd.hu

Pánikfalva

Dátum: 2009. augusztus 25. kedd, 20:25
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Animációs
Cowboy és Indián profi katasztrófa-előidézők. Amint valami ötletük támad, felkészülhetünk a teljes káoszra. Ezúttal Lovat szeretnék >>>
Pánikfalva
Panique au village
belga, francia, luxemburgi film 2009
animációs

Cowboy és Indián profi katasztrófa-előidézők. Amint valami ötletük támad, felkészülhetünk a teljes káoszra. Ezúttal Lovat szeretnék felköszönteni születésnapja alkalmából. Mi legyen az ajándék? Egy saját kezűleg készített grillsütő!
Szép gondolat, csakhogy a megrendelésükbe hiba csúszik: 50db helyett 50 milliárd téglát szállítanak ki számukra. Ez már nem szülinap, hanem cunami. Ló háza eltűnik és összeomlik a tűzifa-hegy alatt. Újra kell építeni! Ezt hívják születésnapnak?
Ráadásul Ló a tervei ellenére, a nevezetes napon a szeretett kancát, Madame Longrée-t sem nyerheti el, aki a szomszédos konzervatóriumban ad zongoraleckéket. Ehelyett meg kell küzdenie néhány lehetetlen tengeri lénnyel, egy ideges medvével, három örült tudóssal és egy pszichopatával.

Pánikfalva

Pánikfalva

Utazás a föld középpontja felé, kis kitérővel az örök hó birodalmába és a tengeralatti világba, amely a kis falut és lakóit olyan pánik átéléséhez vezeti, amit addig nem ismerhettek.


Rendezők: Stéphane Aubier, Vincent Patar
Forgatókönyv: Stephane Aubier, Vincent Patar
Forgalmazza: Szuez Film Kft.
Hossz: 76 perc

Hivatalos honlap
IMDb

Hazai Mozipremier: 2009. szeptember 17.

Pánikfalva - Trailer - Filmelőzetes: