Zenés film: Michael Jackson's This is ItMozifilmek
Az eredeti tervek szerint Michael Jackson 2009 júliusa és 2010 márciusa között (12 évvel utolsó turnéja, a HIStory után) ötven koncertet adott volna >>>
Michael Jackson's This is It
amerikai film 2009
koncertfilm, zenés

Az eredeti tervek szerint Michael Jackson 2009 júliusa és 2010 márciusa között (12 évvel utolsó turnéja, a HIStory után) ötven koncertet adott volna a londoni 02 arénában – a jegyek mind az ötven koncertre el is keltek, de alig három héttel az első show előtt a legendás popsztár meghalt. Ám a próbákat és a sztár színfalak mögötti életét egy stáb folyamatosan rögzítette, sőt, filmre vették a júniusban a Los Angeles-i Staples Centerben és az inglewoodi The Forumban tartott főpróbát is. Ezekből a képsorokból – valamint Jackson legközelebbi barátaival, munkatársaival készült beszélgetésrészletekből és archív felvételekből áll össze a film, amely így Michael Jackson emlékének méltó és különleges megőrzője. A rajongók közvetlen közelről élvezhetik a koncertet, megláthatják, hogyan élt a bálvány, és milyen lett volna az a megashow, amelyre már sohasem kerülhet sor.

A High School Musical koreográfus-rendezője – Michael Jackson barátja – a zene, a tánc és a minőségi könnyűzene híve és szakértője, a pop koronázatlan királyához méltó filmet készített. A filmre a jegyek már szeptember 27-től megvásárolhatóak a - a filmet műsorra tűző mozik - jegypénztárakban.


Szereplők: Michael Jackson
Rendező: Kenny Ortega
Gyártó: Columbia Pictures
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 111 perc

Hivatalos honlap
michaeljackson.com

Hazai Mozipremier: 2009. október 28.
  • Ehhez a cikkhez: Michael Jackson's This is It jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek