Filmek - mozi-dvd.hu

Astro Boy

Dátum: 2009. október 20. kedd, 10:57
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Animációs
Kicsoda Astro Boy? Ő egy fiatal robotfiú, akit egy ragyogó tudós, bizonyos Tenma alkotott meg és keltett életre. Astro Boy látszólag egy >>>
Astro Boy
hongkongi, amerikai, japán film 2009
családi, sci-fi, animációs

Kicsoda Astro Boy? Ő egy fiatal robotfiú, akit egy ragyogó tudós, bizonyos Tenma alkotott meg és keltett életre. Astro Boy látszólag egy átlagos kisfiú, valójában a pozitív kék energia segítségével működő android, aki különleges képességekkel van megáldva. (Többek között hihetetlenül gyors és repülni is tud.) A fiatal robotfiú felfedezőútra indul, hogy megismerje és elfogadtassa magát a világgal, valamint megtalálja helyét az igazi emberek között. Astro Boy kalandos útján sok-sok érdekes figurával találkozik. Megismeri és megtapasztalja a legfontosabb emberi érzelmeket: örömöt, barátságot és szeretet. Azonban mikor egy titokzatos robothadsereg miatt veszélybe kerülnek szerettei, minden tudására és képességére szükség van ahhoz, hogy megmentse őket a rájuk leselkedő veszélyektől…Szereplők:
Freddie Highmore (Astro Boy hangja), Nicolas Cage (Dr. Tenma hangja), Bill Nighy (Dr. Elefun hangja), Kristen Bell (Cora hangja), Samuel L. Jackson (Zog hangja), Donald Sutherland (Stone tábornok hangja), Moises Arias (Zane hangja)
Rendező: David Bowers
Író: Osamu Tezuka
Forgatókönyvíró: Timothy Harris
Zeneszerző: John Ottman
Operatőr: Pepe Valencia
Producer: Maryann Garger
Forgalmazza: Palace Pictures
Hossz: 90 perc

Hivatalos honlap
IMDb

Mozipremier: 2009. november 26.

Astro Boy - trailer (magyar szinkronos előzetes):