Filmek - mozi-dvd.hu

Alvin és a mókusok 2

Dátum: 2009. október 22. csütörtök, 14:43
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Animációs
A három mókus, Alvin, Simon és Theodore már bebizonyította, hogy az igazán jó zenésznek nemcsak a hallása tökéletes: a szíve is jó, >>>
Alvin és a mókusok 2
Alvin and the Chimpunks – The Squeakquel
amerikai film 2009
családi, animációs, vígjáték

A három mókus, Alvin, Simon és Theodore már bebizonyította, hogy az igazán jó zenésznek nemcsak a hallása tökéletes: a szíve is jó, és sosem mond nemet egy új kalandra – az már csak a ráadás, ha kicsi, szőrős és fogával töri fel a diót. Egy sajnálatos baleset során Alvin leteríti barátjukat és producerüket, Davidet, így a trió kénytelen Dave unokatestvéréhez, Tobyhoz költözni, akinek kissé mások a nevelési elvei: a három kis barát kénytelen beiratkozni a helyi iskolába.
A suli azonban csupa új veszélyt jelent: a rocksztárok kénytelenek szembenézni a lecke meg a sport kihívásaival, majd megküzdeni a legnagyobb problémával – a lányokkal. A színen ugyanis feltűnik egy három csinos mókuslányból álló együttes – a trió korábbi, gonosz menedzsere belőlük akar sikercsapatot faragni.

Még szerencse, hogy előbb-utóbb az ellenfelek rájönnek: mindig jobb együtt zenélni, mint külön! Az éneklő mókustrió volt a 2007-es karácsonyi időszak meglepetés-sikere: az új rész humorban, bájban és dalban is könnyedén felveszi a versenyt elődjével!

Szereplők:
Jason Lee, David Cross, Zachary Levi, Anna Faris, Justin Long, Christina Applegate, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney
Rendező: Betty Thomas
Forgatókönyv: Jonathan Aibel, Glenn Berger, Will McRobb, Chris Viscardi, Jon Vitti
Operatőr: Anthony B. Richmond
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 100 perc

IMDb
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2009. december 24.

Alvin és a mókusok 2 - Trailer, filmelőzetes: