Horror film: Pokolba taszítva - Rendezői változatDVD filmek
Christine Brown szép karrier előtt álló hitelügyintéző, boldogan él jóképű barátjával, Clay Dalton professzorral. Életük addig a napig >>>
Pokolba taszítva - Rendezői változat
Drag Me to Hell
amerikai film 2009
horror, thriller

Christine Brown szép karrier előtt álló hitelügyintéző, boldogan él jóképű barátjával, Clay Dalton professzorral. Életük addig a napig csodás, míg Christine-t fel nem keresi a bankban a rejtélyes Mrs. Ganush, hogy a házát sújtó jelzálóghitel törlesztésére haladékot kérjen. A csinos, fiatal nőnek el kell döntenie, mi a jobb: ha jóindulatú az öregasszonnyal, vagy ha megtagadja a segítséget, hogy bizonyítsa rátermettségét főnöke, Mr. Jacks előtt, és előléptessék?

Christine az utóbbi mellett dönt, és az előtte térdeplő öregasszonyt elküldi, aki bosszúból átokkal sújtja, pokollá változtatva életét. A Lamia átok lényege, hogy gonosz szellem kezdi kísérteni a lányt, és csak pár napja marad, mielőtt elnyeli a pokol.Mivel szkeptikus barátja egyáltalán nem érti őt, a halálra rémült lány felkeres egy látnokot, hogy megmentse lelkét az örök kárhozattól. A médium mindent bevet, hogy Christine élete visszatérhessen a normál kerékvágásba. Ahogy a gonosz erők közelednek, a lánynak szembesülnie kell az elképzelhetetlennel: milyen messzire képes elmenni, hogy megszabaduljon az átoktól?

Sam Raimi (Pókember, Gonosz halott) az év legjobb horrorfilmjében rá jellemző módon mesterien vegyíti a sokkoló elemeket a humorral.

Szereplők:
Alison Lohman, Justin Long, Lorna Raver, Dileep Rao, David Paymer, Adriana Barraza, Flor de Maria Chahua, Bridget Hoffman
Rendező: Sam Raimi
Forgatókönyv: Sam Raimi, Ivan Raimi
Zeneszerző: Christopher Young
Operatőr: Peter Deming
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 99 perc

DVD Információk:
Hang: magyar (DD 5.1), angol (DTS), angol (DD 5.1)
Kép: 1,78:1 (16:9)
Felirat: magyar
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

IMDb

DVD Premier: 2009. október 20.
  • Ehhez a cikkhez: Pokolba taszítva - Rendezői változat jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 3
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek