Filmek - mozi-dvd.hu

Nanny McPhee és a nagy bumm

Dátum: 2010. március 20. szombat, 13:48
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Családi film
A varázsdada ezúttal egy fiatal anyuka ajtajában jelenik meg. Isabel maga próbálja ellátni a családi gazdaságot, mert a férje háborúban van. >>>
Nanny McPhee és a nagy bumm
Nanny McPhee and the Big Bang
angol, francia, amerikai film 2010
családi, vígjáték

A varázsdada ezúttal egy fiatal anyuka ajtajában jelenik meg. Isabel maga próbálja ellátni a családi gazdaságot, mert a férje háborúban van. Amint Nanny McPhee megérkezik, hamarosan rájön, hogy Isabel gyermekei a saját háborújukat vívják a két elkényeztetett városi unokatestvér ellen, akik beköltöztek hozzájuk, és nem hajlandók elmenni.
Nanny McPhee bevet minden varázslatot, a repülő motorbiciklitől az életre kelt szoborig, a fára mászó kismalactól a kiselefántig, hogy a rosszcsont lurkóknak megtanítsa az öt leckét.

Az Oscar-díjas színésznő és forgatókönyvíró, Emma Thompson visszatér a varázsdada szerepében, aki akkor bukkan fel, amikor a legnagyobb szükség van rá, és amikor a legkevésbé akarják, hogy ott legyen. A Nanny McPhee és a Nagy Bumm újabb fejezet a fergeteges és szívet melengető meséből, amely világszerte elbűvölte a gyermekeket és a felnőtteket.Szereplők:
Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal, Rhys Ifans, Maggie Smith, Ralph Fiennes
Rendező: Susan White
Író: Christianna Brand
Forgatókönyv: Emma Thompson
Operatőr: Mike Eley
Gyártó: Universal
Forgalmazza: UIP-Duna
Hossz: 109 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

Hazai Mozipremier: 2010. május 27.

Nanny McPhee és a nagy bumm - Trailer, szinkronizált filmelőzetes: