Filmek - mozi-dvd.hu

Tőzsdecápák - A pénz nem alszik

Dátum: 2010. március 22. hétfő, 18:06
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Dráma
Gordon Gekko (Michael Douglas), az egykori legendás pénzügyi titán és manipulátor kiszabadul a börtönből, és vissza akar szerezni >>>
Tőzsdecápák - A pénz nem alszik
Wall Street: Money Never Sleeps
amerikai film 2010
dráma

Gordon Gekko (Michael Douglas), az egykori legendás pénzügyi titán és manipulátor kiszabadul a börtönből, és vissza akar szerezni mindent, amit elveszített: nemcsak hatalomra, pénzre, de a lánya, Winnie (Carey Mulligan) szeretetére is vágyik, aki egy feltörekvő bróker, Jacob Moore (Shia LaBeouf) menyasszonya. Ezért Gekko a családi béke kedvéÊrt szárnyai alá veszi a kezdő idealista fiatalembert.

Jacob korábbi mentora különös halált halt nemrég. A fiú gyanakszik, a nagy öreg pedig hamarosan ismét belekeveredik a pénzért és a sikerért folytatott gyilkos játszmába. Miközben a Wall Streeten fokozódik a gazdasági válság okozta pánik, mester és tanítványa életük legkockázatosabb vállalkozásába kezdenek.
Oliver Stone, a háromszoros Oscar-díjas rendező elkészítette klasszikus filmje méltó folytatását - egy nagyon is aktualitását élő témában - a legendás Michael Douglas-szel, és a Transformers fiatal sztárjával, Shia LaBeouf-fal a főszerepben.


Szereplők:
Michael Douglas, Shia LaBeouf, Carey Mulligan, Charlie Sheen, Susan Sarandon, Josh Brolin, Frank Langella, Vanessa Ferlito
Rendezte: Oliver Stone
Forgatókönyv: Allan Loeb
Operatőr: Rodrigo Prieto
Vágók: David Brenner, Julie Monroe
Gyártó: Twentieth Century Fox, Edward R. Pressman Film
Forgalmazza: InterCom

IMDb
Hivatalos honlap

Mozipremier: 2010. szeptember 24.

Tőzsdecápák - A pénz nem alszik - Trailer, filmelőzetes: