Filmek - mozi-dvd.hu

Az utolsó dal

Dátum: 2010. április 20. kedd, 11:36
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Romantikus-dráma
Az utolsó dal című film egy tengerparti kisvárosban játszódik, ahol az egymástól teljesen elidegenedett apa, Steve és lánya, Ronnie új esélyt >>>
Az utolsó dal
The Last Song
amerikai film 2010
romantikus, dráma

Az utolsó dal című film egy tengerparti kisvárosban játszódik, ahol az egymástól teljesen elidegenedett apa, Steve és lánya, Ronnie új esélyt kapnak az egymásra találásra. Steve Millernek (Greg Kinnear) egy teljes nyara van, hogy tinédzser lányát (a Hanna Montanaként itthon is jól ismert Miley Cyrus) végre jobban megismerje, ám Ronnie, a lázadó kamasz nem könnyíti meg a dolgát, inkább töltené szabadidejét new york-i otthonában, mint rég látott apjával.

Az apa-lánya kapcsolat újraélesztése nem könnyű, így Steve az egyetlen közös pontjukon, a zenén keresztül próbál eljutni lányához, és mesél a család történetéről, barátságokról, titkokról, első szerelmekről és második esélyekről.Az utolsó dal című film a számos bestseller regény írója, Nicholas Sparks legutóbbi, azonos című regénye alapján készült. Az író nevéhez olyan nagysikerű művek kötődnek, mint az Éjjel a parton, az Üzenet a palackban és a Szerelmünk lapjai, azonban Az utolsó dal az első olyan munkája, mely már a megírás után egy éven belül a mozikba kerül.

Szereplők:
Miley Cyrus, Greg Kinnear, Bobby Coleman, Liam Hemsworth, Hallock Beals, Kelly Preston, Nick Lashaway, Carly Chaikin
Rendezte: Julie Anne Robinson
Forgatókönyv: Nicholas Sparks és Jeff Van Wie
Operatőr: John Lindley
Vágó: Nancy Richardson
Zene: Aaron Zigman
Gyártó: Offspring Entertainment, Touchstone Pictures
Forgalmazza: Fórum Hungary
Hossz: 107 perc

IMDb

Hazai Mozipremier: 2010. június 3.

Az utolsó dal - The Last Song - Trailer, filmelőzetes: