Zenés film: Step Up 3DMozifilmek
Amikor a Marylandi Művészeti Iskola (MSA) növendékei Párizsba utaznak egy nemzetközi táncversenyre, >>>

Step Up 3D

amerikai film 2010
dráma, zenés, romantikus

Amikor a Marylandi Művészeti Iskola (MSA) növendékei Párizsba utaznak egy nemzetközi táncversenyre, egyik táncosuk, Moose (Adam G. Sevani) nem tart velük, mivel lekési a repülőgépet, s így Baltimore-ban reked. Hamarosan azonban barátságot köt egy távol az otthonától élő amerikaival és egy gyönyörű, kifinomult francia lánnyal.

Ők vezetik be Moose-t a forróvérű párizsi éjszakai élet táncbéli fogásaiba, és hamarosan igazi látványossággá válik a helyi táncosok között egyedi mozgásával, ahogyan egy underground táncversenyre készül. Az idő egyre csak fogy a nagy eseményig, s amikor a különböző táncfiguráit, -lépéseit lekoppintja egy rivális csapat, Moose a helyi MSA-stábhoz fordul segítségért.
Vajon sikerül-e Moose-nak, a helyi MSA-soknak és a francia stábnak létrehoznia egy új koreográfiát az utolsó pillanatban? És vajon elég jó lesz-e Moose ahhoz, hogy legyőzze a világ legjobb utcai táncosait?

Jon M. Chu filmje, a Step Up 3D immár a harmadik mozi ebben a modern, utcai táncot a középpontba állító, látványos sorozatban (Step Up, Streetdance - Step Up 2), amely méltán tör elődei sikerére.


Szereplők:
Adam Sevani, Alyson Stoner, Rick Malambri, Sharni Vinson, Keith "Remedy" Stallworth, Kendra Andrews, Stephen "tWitch" Boss, Joe Slaughter
Rendezte: Jon M. Chu
Forgatókönyv: Amy Andelson, Emily Meyer
Operatőr: Ken Seng
Zene: Bear McCreary
Gyártó: Touchstone Pictures, Summit Entertainment, Offspring Entertainment
Forgalmazó: Forum Hungary

IMDb

Hazai Mozipremier: 2010. augusztus 26.

Step Up 3D - Trailer, filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Step Up 3D jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 4 Átlagolt érték: 4.75
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmekMozipremierek