Animációs: Alfa és Omega 3DMozifilmek
Mi kell egy igazi nagy kalandhoz? Stoppolás, megálló kamionosok, dühös medvék, tüskés sündisznók és egy golfozó liba a labdaszedő kacsájával. >>>
Alfa és Omega 3D
Alpha and Omega
amerikai, indiai film 2010
animációs, családi, kaland

Mi kell egy igazi nagy kalandhoz? Stoppolás, megálló kamionosok, dühös medvék, tüskés sündisznók és egy golfozó liba a labdaszedő kacsájával. Csak kérdezd Kate-t és Humphrey-t, a vadőrök által befogott és az ország túloldalára szállított két farkast, akik próbálnak hazajutni.

A fürge észjárású Humphrey egy igazi omega farkas, akinek a szellemes szóviccekről szólnak a napjai, és leginkább bugyuta társaival lóg, a tréfálkozó farkasokkal és a videójátékokkal játszó mókusokkal. Teljes ellentéte Kate, az alfa nőstény, aki kötelességtudó, fegyelmezett és ügyes Lara Croft-féle mozgása pedig mindenkit ámulatba ejt.


Humphrey jelszava „Nevettesd meg őket!”, Kate-é „Én vagyok a főnök!”. Kettejüknek együtt pedig több ezer kilométert kell megtenniük, és csak egymásra számíthatnak.

Mindeközben otthon a menetelő rivális farkas falkák viszályt szítanak, s úgy tűnik csak Kate és Humphrey tudja helyreállítani a békét. De ehhez legelőször egymást kell túlélniük.


Eredeti hangok:
Dennis Hopper, Hayden Panettiere, Justin Long, Christina Ricci, Danny Glover, Christine Lakin, Chris Carmack, Vicki Lewis
Rendezte: Anthony Bell és Ben Gluck
Forgatókönyv: Chris Denk
Vágó: Scott Anderson
Zene: Chris Bacon
Gyártó: Crest Animation Productions, Lions Gate Family Entertainment
Forgalmazó: Forum Hungary

IMDb
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2010. október 21.

Alfa és Omega 3D - Alpha and Omega - Trailer, magyar nyelvű, szinkronizált filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Alfa és Omega 3D jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek