Filmek - mozi-dvd.hu

A szép szörnyeteg

Dátum: 2010. október 08. péntek, 14:37
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Romantikus-dráma
Kyle Kingson-nak (Alex Pettyfer) mindene megvan: jóképű, okos, gazdag és lehetőségekkel teli, ám mindemellett személyiségének >>>
A szép szörnyeteg
Beastly
amerikai film 2010
romantikus, fantasy, dráma

Kyle Kingson-nak (Alex Pettyfer) mindene megvan: jóképű, okos, gazdag és lehetőségekkel teli, ám mindemellett személyiségének van egy gonosz és kegyetlen oldala is. Hajlamos gúnyos és megalázó módon viselkedni szerencsétlenebb és népszerűtlenebb osztálytársaival szemben. Kendra-val (Mary-Kate Olsen) is piszok módon bánik el, amikor a furcsa lányt elég csúnyán leégeti.

Ám osztálytársnője keményen visszavág: varázslatot hajt végre Kyle-on, melynek során a fiú külsejét oly módon torzítja el, hogy az általános megvetés céltáblája legyen. A fiú, feldühödvén szörnyűvé és felismerhetetlenné tett külsején, kérdőre vonja Kendra-t, melynek során megtudja tőle, hogy az átok csakis akkor múlik el róla, ha talál egy olyan lányt,aki az új külsejével együtt is szeretni fogja. Kyle összeomlik, mert úgy véli, ez lehetetlenség.

Kyle kőszívű apja irtózik a fiú új külsejétől, ezért Brooklyn-ba űzi őt egy szimpatikus házvezetőnővel és egy vak házitanítóval. Miközben Kyle azon töpreng, hogyan törhetné meg az átkot és kaphatná vissza régi életét, belebotlik egy drogfüggőbe, aki éppen megöl egy erőszakoskodó dílert. A fiú lehetőséget kínál a drogfüggőnek: megőrizheti szabadságát és biztonságban tudhatja a lányát, Lindy-t (Vanessa Hudgens), ha beleegyezik abba, hogy a lány Kyle brooklyni otthonában éljen. Így kezdődik Kyle valódi története, melynek során szépen-lassan felfedezi az igaz szerelmet a klasszikus Szépség és a szörnyeteg hipermodern feldolgozásában.

forrás: moziplussz.hu


Szereplők:
Alex Pettyfer, Peter Krause, Dakota Johnson, Erik Knudsen, Mary-Kate Olsen, Vanessa Hudgens, Lisa Gay Hamilton
Rendezte: Daniel Barnz
Forgatókönyv:
Alex Flinn regényéből Daniel Barnz
Operatőr: Mandy Walker
Vágó: Thomas J. Nordberg
Zene: Marcelo Zarvos
Gyártó: CBS Films, Storefront Films
Forgalmazó: InterCom

IMDb
Hivatalos honlap

Amerikai premier: 2011. március 18.
Hazai premier: 2011. július

A szép szörnyeteg - Beastly - Trailer, magyar feliratos filmelőzetes: