Filmek - mozi-dvd.hu

Ördög

Dátum: 2010. október 25. hétfő, 14:36
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Horror film
Ördög (Devil) Öt ember teljesen átlagos módon kezdi a munkanapját Philadelphiában. Beszállnak egy irodaház liftjébe. >>>

Ördög

Devil

amerikai film 2010
horror, misztikus, thriller

Öt ember teljesen átlagos módon kezdi a munkanapját Philadelphiában. Beszállnak egy irodaház liftjébe. Teljesen ismeretlenek egymás számára. Csak pár másodpercet szándékoznak a többiek társaságában tölteni, ám a fülke hirtelen elakad. A sors közbeszólt. Feltárulnak a féltve őrzött titkok, és mindenkinek felelnie kell bűneiért.
A kezdetben csupán kényelmetlen helyzet lassan, de biztosan egyre rémületesebbé válik. Szörnyű dolgok történnek mindegyikükkel, és egyre valószínűbb, hogy az eseményeket közülük valaki irányítja. Végül kiderül az elképesztő igazság: egyikük maga az Ördög.
Miközben kívülről hasztalan próbálják kiszabadítani őket, a lift utasai rájönnek, csak akkor élhetik túl ezt a napot, ha szembeszállnak a gonosszal.Az Ördög a The Night Chronicles című sorozat első darabja. A széria alkotója M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, Jelek), aki ezúttal fiatal tehetségekkel fogott össze, hogy vászonra vigye ijesztő történeteit.


Szereplők:
Chris Messina, Logan Marshall-Green, Geoffrey Arend, Bojana Novakovic, Caroline Dhavernas, Jenny O'Hara, Bokeem Woodbine, Jacob Vargas
Rendezte: John Erick Dowdle
Forgatókönyv: M. Night Shyamalan ötletéből Brian Nelson
Operatőr: Tak Fujimoto
Vágó: Elliot Greenberg
Zene: Fernando Velázquez
Gyártó: Media Rights Capital, Night Chronicles
Forgalmazó: UIP-Duna Film
Hossz: 80 perc

IMDb


Hazai mozipremier: 2010. november 18.

Ördög (Devil) - Trailer, filmelőzetes: