Sci-fi: Tron: Örökség 3DMozifilmek
A Tron: Örökség egy olyan 3D-s high-tech történet egy elképesztő digitális világról, melyhez fogható eddig nem volt látható a mozivásznon. >>>
Tron: Örökség
Tron: Legacy 3D
amerikai film 2010
sci-fi, akció, kaland

A Tron: Örökség egy olyan 3D-s high-tech történet egy elképesztő digitális világról, melyhez fogható eddig nem volt látható a mozivásznon. Sam Flynn-t (Garrett Hedlund), az önfejű 27 éves fiút nem hagyja nyugodni apja, az egykoron a világ legjobb videojáték fejlesztőjeként számon tartott Kevin Flynn (Oscar- és Golden Globe-díjas Jeff Bridges) rejtélyes eltűnése.
Amikor Sam egy különös szignál után kezd el nyomozni, amit a régi Flynn Játékteremből küldenek - és csakis az apjától érkezhet – hirtelen egy digitális világba csöppen, ahol Kevint 20 éve tartják fogságban. A félelmet nem ismerő harcosnő Quorra (Olivia Wilde) segítségével apa és fia nekivág az élet-halál útnak az elképesztő kiber-univerzumban, amit Kevin saját maga alkotott.


A különös kiber-világ igencsak megelőzte korát, az elképzelhetetlen járgányokkal, fegyverekkel, látványvilággal és a könyörtelen gazemberrel, aki mindent megtesz, hogy megakadályozza Flynnék szökését.

Disney digitális 3D-ben a Grammy-díjas elektronikus zenei duo, a Daft Punk hangszerelésében, a Tron: Örökség 2010 decemberében lesz látható a hazai filmszínházakban.

Szereplők:
Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde, James Frain, Michael Sheen
Rendezte: Joseph Kosinski
Forgatókönyv: Edward Kitsis és Adam Horowitz
Operatőr: Claudio Miranda
Vágó: James Haygood
Zene: Daft Punk
Gyártó: LivePlanet, Walt Disney Pictures
Forgalmazó: Fórum Hungary

IMDb

Hazai Mozipremier: 2010. december 16.

Tron: Örökség - Tron: Legacy 3D - Trailer, szinkronos filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Tron: Örökség 3D jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 1
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek