Vígjáték: Zimmer Feri 2.Mozifilmek
A Fikász család tagjai, Ferenc (Reviczky Gábor); a felesége, Vilma (Pogány Judit); a lányuk, Rózsi (Kovács Vanda); a vejük, Pista (Szarvas József) >>>
Zimmer Feri 2.
magyar film 2010
vígjáték

A Fikász család tagjai, Ferenc (Reviczky Gábor); a felesége, Vilma (Pogány Judit); a lányuk, Rózsi (Kovács Vanda); a vejük, Pista (Szarvas József) és a strand-büfés Csárli (Növényi Norbert) visszatérnek, hogy ezúttal a korábban a Balaton-parti vendéglátásban megszerzett tapasztalataikat a modern kor követelményeihez igazodva a kastélyszálló-bizniszben kamatoztassák.

Csárli és Pista közösen találnak egy teljesen romos, elhagyatott kastélyt egy távoli kis faluban, amelyet pár ezer forintért meg is szereznek a helyi önkormányzattól. A sikeres üzletre épp áldomást isznak a kocsmában, amikor egy öregembertől megtudják, hogy a kastély el van átkozva, ezért akart tőle megszabadulni a polgármester, ám Csárli és Pista csak nevetnek az öregen.Kölcsönökből finanszírozva felújítják a kastélyt, amely tárt karokkal várja a vendégeket, akik kezdetben nem igazán tolonganak. A család eszének, Ferinek ekkor - ezúttal is - zseniális ötlete támad: el kell terjeszteni, hogy a Savolyai-kastélyszállóban szellem kísért, amely hírre majd csak úgy özönlenek a kíváncsi vendégek. Éjszakánként lepedőt húz a fejére, és elkezdi riogatni a vendégeket.

A trükk sikeresnek bizonyul, híre megy a kísértetnek és megindul a vendégek hada. Minden a legnagyobb rendben is megy addig, amíg egy éjjel Feri meg nem pillant egy másik szellemet! Méghozzá egy igazit…Szereplők:
Reviczky Gábor, Pogány Judit, Szarvas József, Kovács Vanda, Növényi Norbert, Csukas Márton, Kálomista Anna, Molnár Piroska, Kálloy Molnár Péter, Schell Judit
Rendezte: Tímár Péter
Forgatókönyv: Tímár Péter
Operatőr: Csukás Sándor
Zene: Cserepes Károly
Forgalmazó: Hungaricom
Hossz: 100 perc

Mozipremier: 2010. december 2.

Zimmer Feri 2 - Trailer, filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Zimmer Feri 2. jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek