Dráma: A faMozifilmek
Dawn és Peter gyermekeiket nevelik egy ausztrál farmon. Gyönyörű kertjük közepén áll egy óriási fa, a gyerekek kedvenc játszóhelye, >>>
A fa
The Tree
francia, ausztrál film 2010
dráma, romantikus

Dawn és Peter gyermekeiket nevelik egy ausztrál farmon. Gyönyörű kertjük közepén áll egy óriási fa, a gyerekek kedvenc játszóhelye, amelynek gyökerei mélyen nyúlnak a földbe, ágai magasra kapaszkodnak az égbe.
Egy éjjel Peter szívrohamot kap a volánnál, belehal, kocsija pedig a fa törzsébe rohan. Dawn egyedül marad négy gyermekével és a bánatával. Mindannyian a fa oltalmazó ágai alatt keresnek menedéket, ami így még fontosabb helyet foglal el az életükben. Kislánya az apja hangját véli kihallani a levelek susogásából, és nem hajlandó lejönni a fáról.
A fa idővel szokatlanul nagyra nő, ágai behatolnak a házba, gyökerei megtámadják a ház alapját, a család kénytelen meghozni a gyötrelmes döntést és elhagyni a farmot, hogy folytathassák az életüket.
Szereplők:
Charlotte Gainsbourg, Morgana Davies, Csókás Márton, Christian Byers, Tom Russell, Gabriel Gotting, Aden Young, Penne Hackforth-Jones
Rendező: Julie Bertucelli
Író: Judy Pascoe
Forgatókönyvíró: Julie Bertucelli, Elizabeth J. Mars
Zeneszerző: Grégoire Hetzel
Operatőr: Nigel Bluck
Producer: Laetitia Gonzalez
Vágó: François Gédigier
Forgalmazó: Szuez Film Kft.
Hossz: 100 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

Hazai Mozipremier: 2011. február 17.

A fa (The Tree) - Trailer, filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: A fa jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek