Filmek - mozi-dvd.hu

Álomháború

Dátum: 2011. január 30. vasárnap, 11:28
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Akció-fantasy
Egy lányt megfosztanak a szabadságától. Babydoll (Emily Browning) azonban nem adja fel. Mindenre hajlandó, hogy kikerüljön a rács mögül, >>>
Álomháború
Sucker Punch
amerikai film 2011
akció, fantasy, thriller

Egy lányt megfosztanak a szabadságától. Babydoll (Emily Browning) azonban nem adja fel. Mindenre hajlandó, hogy kikerüljön a rács mögül, és meggyőzi négy társát, hogy szökjenek együtt. A szabad szájú Rocket (Jena Malone), a ravasz Blondie (Vanessa Hudgens), a hűséges Amber (Jamie Chung) és a magának való Sweet Pea (Abbie Cornish) egyesült erővel lázad fel a sors és fogva tartójuk, Blue (Oscar Isaac) valamint emberei, Madam Gorski (Carla Gugino) és High Roller (Jon Hamm) ellen.
És amikor úgy érzik, hogy még sincs esélyük, felfedezik, hogy a borzasztó valóság elől van egy másik menekülő-útvonal is: a fantáziájuk. Babydoll vezetésével a bezárt lányok elképesztő küzdelmet kezdenek szamurájok, sárkányok, valószerűtlen gonosz lények ellen. Azonban a közös harc során el kell dönteniük, hogy mi az, amit képesek feláldozni a túlélésért, és a szabadságuk visszaszerzéséÊrt.

A 300 és a Watchmen – Az őrzők kreatív rendezője, Zack Snyder elképesztő látványvilágú filmjében minden lehetséges, a fantázia határtalan. Snyder ismét valami új, eddig még nem látott világot tár elénk, amihez egy rendkívüli női szereplőgárdát gyűjtött össze: Emily Borwling, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Jena Malone, Carla Gugino. A további szerepekben Jon Hamm (Tolvajok városa, Mad Men - Reklámőrültek), Scott Glenn (A Bourne-ultimátum), és Oscar Isaac (Robin Hood) látható.

Szereplők:
Emily Browning, Vanessa Hudgens, Carla Gugino, Abbie Cornish, Jena Malone, Jamie Chung, Jon Hamm, Oscar Isaac, Scott Glenn
Rendező: Zack Snyder
Forgatókönyv: Steve Shibuya, Zack Snyder
Zenesze: Tyler Bates, Marius De Vries
Operatőr: Larry Fong
Jelmeztervező: Michael Wilkinson
Vágó: William Hoy
Gyártó: Warner Bros.
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 100 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

Hazai Mozipremier: 2011. március 24.

Álomháború (Sucker Punch) - Trailer, szinkronos filmelőzetes: