Filmek - mozi-dvd.hu

Ismeretlen férfi

Dátum: 2011. február 12. szombat, 09:43
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Thriller
Ismeretlen férfi (Unknown) Dr. Martin Harrist (Liam Neeson) autóbaleset éri Berlinben. Mire a kórházi ágyban magához tér, megváltozik körülötte a világ.

Ismeretlen férfi

Unknown

angol, amerikai, kanadai, német, francia, japán film (2011)
akció, thriller, dráma, misztikus

Dr. Martin Harrist (Liam Neeson) autóbaleset éri Berlinben. Mire a kórházi ágyban magához tér, megváltozik körülötte a világ. A felesége (January Jones) nem ismeri fel, és egy másik férfi azt állítja, hogy ő dr. Harris (Aidan Quinn). A hatóságok nem hisznek a lábadozó férfinak, neki pedig nincs sok ideje magyarázkodni: titokzatos bérgyilkosok vadásznak rá. Amikor az életét menti és a személyazonosságát próbálja visszaszerezni, talál egy szövetségest (Diane Kruger), aki talán a leggyanúsabb, hiszen látszólag semmi oka sincs, hogy a kétségbeesett férfin segítsen. Martin gondolkodás nélkül beleveti magát a nyomozásba, miközben saját épelméjűségét, önmagát kérdőjelezi meg. A váratlan események során a doktor egyre közelebb kerül az igazsághoz…


A Berlinben és Németországban forgatott gyors sodrású, fordulatokkal tel, izgalmas thriller főszerepében Liam Neesont, a gyönyörű Diane Krugert, és a Mad Men – Reklámőrültek c. sorozatból ismert January Jonest láthatjuk. Olyan mellékszereplők is feltűnnek a filmben, mint Bruno Ganz (A felolvasó), vagy Frank Langella (Tőzsdecápák – A pénz nem alszik).

Szereplők:
Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Frank Langella, Aidan Quinn, Bruno Ganz
Rendező: Jaume Collet-Serra
Forgatókönyv: Oliver Butcher, Stephen Cornwell, Karl Gajdusek
Zeneszerző: John Ottman
Operatőr: Flavio Martínez Labiano
Producer: Leonard Goldberg, Andrew Rona
Vágó: Timothy Alverson
Gyártó stúdió: Warner Bros.
Forgalmazó:InterCom
Hossz: 113 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

Ismeretlen férfi (Unknown) - Mozi

Hazai Mozipremier: 2011. április 14.

Ismeretlen férfi (Unknown) - Trailer, magyar feliratos filmelőzetes: