Romantikus-vígjáték: S.O.S. Love!Mozifilmek
S.O.S. Love!
Romantikus komédia egy társkereső ügynökségről, akik a hazai pályáról egy külföldi munkával rögtön a mélyvízbe csöppenek, >>>

S.O.S. Love!

magyar, amerikai, orosz film (2011)
romantikus, vígjáték
„Mit kínál Önnek ügynökségünk? Romantikát szállítunk nagy sebességgel, bárhol, bármikor és bármilyen formában! Az első randevútól egészen a hálószobáig kísérjük Önt! Hívjon, segítünk! SOS Szerelem!” Romantikus komédia egy társkereső ügynökségről, akik a hazai pályáról egy külföldi munkával rögtön a mélyvízbe csöppenek, amikor megbízást kapnak egy orosz vállalkozótól egy hollywoodi sztár behálózására…

2010 nyara, a gazdasági válság a társkereső-ipart is elérte. Az SOS SZERELEM eddig oly sikeres és harcedzett csapata hosszabb ideje munka nélkül vegetál. A cég két tulajdonosa, Tomi (Hujber Ferenc) és Betti (Kovács Patrícia), valamint munkatársuk, Tomi régi barátja, Ricsi (Árpa Attila) már a profilváltást fontolgatják a talpon maradás érdekében, amikor egy nap a külföldi hirdetések végre meghozzák a várva-várt nagy melót: megjelenik az első nemzetközi kuncsaft, egy dúsgazdag orosz vállalkozó.
S.O.S. Love!
S.O.S. Love!
A megbízás azonban nem egyszerű, a szerető báty elkényeztetett és hisztérikus húgát, Zoyát (Christine Kelly) szeretné összehozni a lány kedvenc amerikai sorozatának főszereplőjével, Jake Griffin-nel (CJ Thomason), pénz természetesen nem akadály. Az SOS SZERELEM iroda nagy lelkesedéssel vállalja el a megbízást, hiszen úgy tudják, Jake éppen Fóton forgat.

Sajnos közben a forgatás az anyagi problémák miatt leállt, és a fiatal sztár visszautazott az Államokba, de sebaj, a melegszívű báty felajánl egymillió dollárt, ha hőseink utána utaznak és megszerzik imádott húgocskájának a férfit. Az, hogy milyen módon teszik ezt, magánügyük, de a költségeket természetesen állja. Rögtön a rendelkezésükre is bocsát egy komolyabb összeget, valamint kilátásba helyez komolyabb következményeket, ha mégsem sikerülne a dolog.

Az SOS SZERELEM csapata elindul tehát Los Angelesbe, hogy kinyomozzák Jake lakhelyét, megismerjék szokásait és feltérképezzék, mégis hogyan tudják úgy irányítani az eseményeket, hogy a két fiatalt sikerüljön összehozni. Alapos felderítés után meg is születik az ördögi terv, a megvalósítás azonban – ahogy ez a túlkomplikált terveknél lenni szokott – számtalan nem várt akadályba ütközik.

S.O.S. Love! - Képgaléria:

S.O.S. Love! - Kép 1
S.O.S. Love! - Kép 2 S.O.S. Love! - Kép 3
S.O.S. Love! - Kép 4
Szereplők:
Daryl Hannah, Billy Zane, Hujber Ferenc, Árpa Attila, Kovács Patrícia, Hevér Gábor, Szinetár Dóra, C.J. Thomason, Christine Kelly, Evgeniy Stychkin
Rendező: Sas Tamás
Forgatókönyv: Agnes Fernandes, Csikesz Judit
Producer: Sas Tamás, Thomas Conigliaro, Pusztai Rea, Endrényi Krisztina, Csernai Judit, Peter Engert, Agnes Fernandes
Operatőr: Miklauzic Márton
Vágó: Major Klára
Gyártó: SOS Love Merchandizing, Eastlake Films, HCC Media Group
Forgalmazó: Fórum Hungary
Hossz: 100 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

S.O.S. Love!
Hazai Mozipremier: 2011. december 15.

S.O.S. Love! - Az egymillió dolláros megbízás - Trailer, filmelőzetes:  • Ehhez a cikkhez: S.O.S. Love! jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek