Akció: VédhetetlenMozifilmek
Védhetetlen (Safe House)
Az elmúlt öt évben Matt Weston (Ryan Reynolds) egy eldugott, eseménytelen fokvárosi poszton teljesített szolgálatot. >>>

Védhetetlen

Safe House

amerikai, dél-afrikai film (2012)
akció, krimi


Az elmúlt öt évben Matt Weston (Ryan Reynolds) egy eldugott, eseménytelen fokvárosi poszton teljesített szolgálatot. Noha már nagyon szeretne teljes képesítésű ügynök lenni, és évek óta várja a lehetőséget, hogy bizonyítson, egyelőre be kell érnie azzal, hogy őrzi a CIA védett házát. A ház első és egyetlen lakója viszont a legveszélyesebb ember, akivel valaha találkozott. Tobin Frost (Denzel Washington) csaknem egy évtizeden át sikeresen bujkált üldözői elől. A CIA egyik legjobb ügynöke, a volt hírszerzőtiszt katonai információkat adott el mindenkinek, akinek volt elég pénze. Titkokat árusított ki Észak-Koreának, terrorista sejteket segített, felmérhetetlen károkat okozott az Egyesült Államoknak. És most visszatért a rezervátumba, egy titokkal. Ahogy Frostot beszállítják kihallgatásra, zsoldosok érkeznek, és ízekre szedik Weston védett házát. Az őrnek és a rabnak éppen hogy sikerül megmenekülnie, és rájönnek, hogy a támadókat terroristák küldték, vagy valaki az ügynökségből, aki bárkit elpusztít, aki az útjába áll. Most Westonon a sor, hogy kiderítse, kiben bízhat meg, mielőtt mindkettejüket kiiktatják a játékból.

Védhetetlen (Safe House) - Képgaléria:

Védhetetlen (Safe House)
Védhetetlen (Safe House) - Ryan Reynolds
Védhetetlen (Safe House) - Denzel Washington
Védhetetlen (Safe House) - Ryan Reynolds
Szereplők:
Denzel Washington, Ryan Reynolds, Brendan Gleeson, Sam Shepard, Vera Farmiga
Rendező: Daniel Espinosa
Forgatókönyv: David Guggenheim
Producer: Scott Stuber
Operatőr: Oliver Wood
Vágó: Richard Pearson
Zene: Ramin Djawadi
Gyártó: Universal
Forgalmazó: UIP-Duna Film
Hossz: 120 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

Védhetetlen (Safe House)
Hazai Mozipremier: 2012. február 16.

Védhetetlen (Safe House) - Trailer, feliratos filmelőzetes:  • Ehhez a cikkhez: Védhetetlen jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmekMozipremierek