Akció-fantasy: BosszúállókMozifilmek
Bosszúállók (The Avengers)
A The Avengers – Bosszúállókban olyan szuperhőscsapat áll össze, melyet korábban soha nem láthattunk még együtt mozivásznon. >>>

Bosszúállók

The Avengers

amerikai film (2012)
akció, fantasy, kaland


Nemsokára olyan nagyszabású kasszasikerek folytatódnak, mint a Vasember, A hihetetlen Hulk, a Vasember 2., a Thor és az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, méghozzá egyetlen filmbe sűrítve. A The Avengers – Bosszúállókban olyan szuperhőscsapat áll össze, melyet korábban soha nem láthattunk még együtt mozivásznon.

Egy váratlan ellenfél tűnik fel a színen, aki minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre, ezért Nick Fury (Samuel L. Jackson), a SHIELD névre hallgató nemzetközi békefenntartó ügynökség vezetője azon kapja magát, hogy sürgősen szüksége van egy csapatra, amely visszarántja a bolygót a katasztrófa széléről. Ezért kezdetét vesz a földkörüli toborzás – kizárólag szuperhősöket keresnek! Készülj hát az év filmjére, telis-tele akcióval és szemkápráztató speciális trükkökkel: 2012 tavaszán érkezik a The Avengers – Bosszúállók!

A The Avengers – Bosszúállók a népszerű és örökzöld Marvel képregényen, A bosszú angyalain alapszik, melyet 1963-ban adtak ki először.


The Avengers - Bosszúállók - Képgaléria:

Bosszúállók (The Avengers)
Bosszúállók (The Avengers)
Bosszúállók (The Avengers)
Bosszúállók (The Avengers)
Szereplők:
Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard
Rendező: Joss Whedon
Forgatókönyv: Joss Whedon, Zak Penn
Operatőr: Seamus McGarvey
Vágó: Jeffrey Ford, Paul Rubell
Zene: Alan Silvestri
Gyártó: Marvel Enterprises, Marvel Studios
Forgalmazó: Fórum Hungary

IMDb
Hivatalos weboldal

Bosszúállók (The Avengers)
Hazai Mozipremier: 2012. április 26.

The Avengers - Bosszúállók - Trailer, magyar, szinkronos filmelőzetes:  • Ehhez a cikkhez: Bosszúállók jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmekMozipremierek