Filmek - mozi-dvd.hu

Halló, halló! - 1. évad

Dátum: 2005. április 10. vasárnap, 14:49
Rovat: DVD filmek
Kategória: TV-sorozat
Nouvion kis kávézójának zaklatott tulajdonosa nehéz háborút kell vívjon. René (Gorden Kaye) az életét kockáztatja azzal, hogy >>>
Nouvion kis kávézójának zaklatott tulajdonosa nehéz háborút kell vívjon. René (Gorden Kaye) az életét kockáztatja azzal, hogy a Francia Ellenállás kérésére két Brit pilótát és egy rádiót rejteget anyósa emeleti hálószobájában, miközben a német hadsereg tisztjei a földszinti kávézóban állomásoznak.Ezen felül a megfizethetetlen Bukott madonna nagy micsodákkal festmény rejtegetésében is részt vesz. De René igazi problémája a felesége, Edit (Carmen Silvera), és az asszony várható bosszúja, ha kiderülne hogy a kávézó tulajdonosának mindkét csinos felszolgálólánnyal van viszonya.
Az első sorozat filmjeiben kiderül, hogy a megszállt francia városka kávézójának tulajdonosa hogyan kapja megbízását a két brit pilóta rejtegetésére, miért keresik a nácik az értékes Bukott madonna nagy micsodákkal festményt, hová tűnik el két német egyenruha, hogyan ússza meg saját kivégzését majd temetését René és miképp ünneplik meg a nácik a Reichstag leégését.
A Halló, halló angol komédiasorozat humora könnyedén hódította meg a világot, pedig kíméletlenül kifiguráz minden nemzeti sztereotípiát. Őrült karaktereket és még vadabb történeteket vegyít emlékezetes és kifogyhatatlan poénokkal.

Halló, halló! - 1. évad
'Allo 'Allo!
angol film 1982
vígjáték, TV-sorozat

Szereplők:
Gorden Kaye
Carmen Silvera
Vicki Michelle
Richard Marner
Guy Siner
Kim Hartman
Kirsten Cooke
Rose Hill
Rendezők: Robin Carr, Martin Dennis,
John B. Hobbs, Mike Stephens
Operatőrök: William Dudman, Max Samett
Zeneszerző: David Croft, Roy Moore
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 150 perc

DVD információk:
Hang: 2.0
Szinkron: angol, magyar
Feliratok: angol, magyar
Kép: 2.35:1
DVD extrák:
ajánló
játék

DVD premier: 2005 Március 24.