Horror-vígjáték: Gingerclown 3DMozifilmek
Gingerclown 3D
1983-at írunk: Egy csapat Los Angeles-i középiskolás diák, a Hollywood-i hegyek közelében tölti szabadidejét, amikor >>>

Gingerclown 3D

magyar film (2013)
horror-vígjáték

1983-at írunk: Egy csapat Los Angeles-i középiskolás diák, a Hollywood-i hegyek közelében tölti szabadidejét, amikor összetalálkoznak a hazafelé tartó Sam Tully-val (Ashley Lloyd), az iskola egyik lúzerével. Sam bármit megtenne annak érdekében, hogy Jenny (Erin Hayes) felfigyeljen rá, aki az iskolai focicsapat hátvédjének Biff-nek (Michael Cannell-Griffiths) a barátnője. A zsarnok Biff és haverjai jó heccet látva, meggyőzik Samet, hogy menjen be az elhagyatott vidámparkba és bizonyítsa bátorságát, a lányért. A fiú elfogadja a kegyetlen kihívást, de Jenny nem hagyja hogy egyedül menjen be oda, ahová állítólag senki se tette be a lábát 1927-óta. Ő is követi az elhagyatott parkba, ahol a sötétségben élő gonosz lények, rémisztő meglepetéseket tartogatnak számukra.

Hatvani Balázs alkotása, mely a 80-as évek klasszikus horrorfilmjeinek világát idézi meg. A filmet a budapesti vidámparkban forgatták.

Gingerclown - Képgaléria:

Gingerclown 3D
Gingerclown 3D
Gingerclown 3D
Gingerclown 3D
Szereplők:
Tim Curry, Brad Dourif, Sean Young, Lance Henriksen, Michael Winslow, Erin Hayes, Ashley Luke Lloyd, Michael Cannell-Griffiths, Koloszár András
Rendező: Hatvani Balázs
Forgatókönyv: Hatvani Balázs
Producer: Kiss Levente, Hatvani Balázs, Lippert Krisztián
Operatőr: Gráf Péter
Vágó: Hatvani Balázs
Jelmez, kosztüm: Ponori Ilona
Zene: Gulya Róbert
Gyártó: Lionsgate, Movierockets Entertainment
Forgalmazó: PARLUX Entertainment
Hossz: 83 perc

IMDb
Hivatalos weboldal
facebook oldal

Gingerclown 3D - Movie Poster
Hazai Mozipremier: 2013. május 9.

Gingerclown 3D - Magyar feliratos filmelőzetes, trailer:  • Ehhez a cikkhez: Gingerclown 3D jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek