Thriller: A hallgatás szabályaMozifilmek
A hallgatás szabálya (The Company You Keep)
Jim Grant (Robert Redford), az egykori Weather Underground nevű, radikális mozgalom aktivistája volt. A csoport az 1970-es >>>

A hallgatás szabálya

The Company You Keep

amerikai film (2012)
politikai, thriller

Jim Grant (Robert Redford), az egykori Weather Underground nevű, radikális mozgalom aktivistája volt. A tüntető csoport az 1970-es években bombatámadásokat intézett több bank és kormányzati épület ellen, melynek több áldozata is lett. Jim, több mint harminc éve bujkál az FBI elől, Nick Solan néven kezdett új életet, van egy 11 éves lánya Isabel (Jackie Evancho) és ügyvédként dolgozik. Amikor letartóztatnak egy volt aktivistát Sharon Solarz-ot (Susan Sarandon), az ambíciózus, fiatal újságíró Ben Shepard (Shia LaBeouf), megszimatolja a lehetőséget, hogy nyomára bukkanjon Jimnek és nevet szerezzen magának az ügyben és a szakmájában. A nyomozásban segíti ex-barátnője, Diana (Anna Kendrick) FBI ügynök, aki információkat szivárogtat az ügyben. Jim menekülni kényszerül, amikor Ben felfedezi valódi kilétét és egyre közelebb jut hozzá. Meg kell találnia régi barátnőjét Mimi Lurie-t (Julie Christie), mivel ő az egyetlen személy aki tisztázni tudja, mielőtt elkapják és elveszíti eddigi életét valamint a lányát..

A politikai, akció-thriller rendezője, producere és egyik főszereplője, Robert Redford. A forgatókönyvet Lem Dobbs írta, Neil Gordon azonos című könyve nyomán.

Képgaléria:

Stanley Tucci, Shia LaBeouf
A hallgatás szabálya (Robert Redford)
A hallgatás szabálya (The Company You Keep)
Robert Redford, Richard Jenkins
A hallgatás szabálya (Robert Redford)
A hallgatás szabálya (Shia LaBeouf)
Susan Sarandon
Shia LaBeouf
Szereplők:
Robert Redford, Shia LaBeouf, Julie Christie, Sam Elliott, Brendan Gleeson, Terrence Howard, Susan Sarandon, Stanley Tucci, Richard Jenkins, Anna Kendrick, Nick Nolte, Jackie Evancho, Chris Cooper, Brit Marling
Rendező: Robert Redford
Író: Neil Gordon
Forgatókönyv: Lem Dobbs
Producer: Bill Holderman, Robert Redford, Nicolas Chartier
Operatőr: Adriano Goldman
Vágó: Mark Day
Zene: Cliff Martinez
Gyártó: Voltage Pictures, Wildwood Enterprises, Sony Pictures
Forgalmazó: ADS Service Kft.
Hossz: 125 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

A hallgatás szabálya - Poszter, filmplakát
Hazai Mozipremier: 2013. május 9.

A hallgatás szabálya (The Company You Keep) filmelőzetes, trailer:  • Ehhez a cikkhez: A hallgatás szabálya jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek