Vígjáték: CsinibabákMozifilmek
Csinibabák (Cupcakes)
Hat szomszéd Tel Aviv-ból bekerül egy tehetségkutató versenybe és hamarosan megtapasztalják, mi jár ezzel. >>>

Csinibabák

Cupcakes

izraeli, francia film (2013)
vígjáték

Egy baráti társaság, öt nő és egy férfi egy házban laknak Tel Aviv külvárosában, akik minden évben együtt nézik, az Universong tehetségkutató dalfesztivál döntőjét. Ez mindannyiuknak jó kikapcsolódás, hogy elfeledkezzenek egy kicsit a mindennapi gondjaikról. Yael (Yael Bar-Zohar) egykori szépségkirálynő, aki elhanyagolja a munkáját, mint a vállalati jogász, Dana (Dana Ivgi) a miniszter segédje, aki mellett roppant stresszes a munkája és közben próbál megfelelni tradicionális apjának. Anat (Anat Waxman), egy sikeres pékséget vezet, de sikertelen házasságban él, Keren (Keren Berger) egy félénk blogger, Efrat (Efrat Dor) egy frusztrált énekes-dalszerző, akinek a karrierje megtorpant és Ofer (Ofer Shechter) a meleg óvóbácsi, aki ideges barátjára, mert nem szeret nyilvánosan romantikázni.
Közös estéjük azonban drámai fordulatot vesz, amikor a zaklatott Anat elmondja nekik, hogy férje elköltözött, ráadásul az izraeli versenyző is pocsékul teljesített. Csalódottságukban és hogy felvidítsák barátjukat, írnak közösen egy saját dalt, amit Ofer a többiek tudta nélkül beküld, a következő évi versenybe. Meglepetésükre dalukat beválogatják és indulhatnak a következő tehetségkutatón, amit Párizsban rendeznek. Kalandos útjuk során számos akadállyal szembesülnek a számukra idegen környezetben, stylistok, erőszakos ügynökök és az összes sallang ami ezzel jár, és megtanulják, hogy nincs fontosabb a családnál és a barátságnál.

A szórakoztató izraeli-francia vígjáték, egy egyszerűbb időkbe visz minket vissza, amikor az emberek még ismerték a szomszédjaikat, ugyanakkor talán egy kis fricska, az Eurovíziós Dalfesztiválnak is.

Képgaléria:

Csinibabák (Cupcakes)
Csinibabák (Cupcakes)
Dana Ivgy, Efrat Dor, Yael Bar-Zohar, Anat Waxman, Keren Berger
Csinibabák (Cupcakes)
Szereplők:
Dana Ivgy, Efrat Dor, Yael Bar-Zohar, Anat Waxman, Keren Berger, Ofer Shechter, Denis Sandler
Rendező: Eytan Fox
Forgatókönyv: Eytan Fox
Producer: Lauranne Bourrachot, Marco Cherqui
Zene: Haim Frank Ilfman
Gyártó: Abott, Reif, Hameiri, Bananot, Chic Films
Forgalmazó: Cirko Film
Hossz: 90 perc

Cupcakes - IMDb

Csinibabák (Cupcakes) - poszter
Hazai Mozipremier: 2013. december 26.

Csinibabák (Cupcakes) - Trailer, filmelőzetes:  • Ehhez a cikkhez: Csinibabák jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek