Filmek - mozi-dvd.hu

Jön a Dumb és Dumber 2!

Dátum: 2013. november 27. szerda, 12:07
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír
Dumb és Dumber 2 (Dumb and Dumber To)
Visszatér a két rekeszizomgyilkos, azaz Jim Carrey és Jeff Daniels. Már javában forgatják a Dumb és Dumber 2-t, Atlantában.

Jön a Dumb és Dumber 2!

Immár 20 éve (nálunk 19), hogy láthattuk az eszméletlen sikert elért, Dumb és Dumber – Dilibogyók (1994) első részt, a két jó szándékú, de végtelenül ostoba barátról, a két rekeszizomgyilkosról Lloyd Christmasról és Harry Dunne-ról, és sírtunk a röhögéstől. Aztán 2003-ban elkészült az előzményfilm, a Dumb és Dumber: Dilibogyók 2 (Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd), de nem aratott sikert, olyan színvonaltalanra sikerült.

Ezért nagy hír, minden Dumb és Dumber rajongóknak, hogy a két dilibogyó azaz Jim Carrey és Jeff Daniels visszatér!

Idén ősszel valóban elkezdték forgatni a népszerű első rész folytatását Atlantában, Dumb and Dumber To címen (azért nem "Two", mert ezzel is arra utalnak viccesen, hogy kissé hülyék) az első részt is jegyző, Bobby és Peter Farrelly rendezésében. A történetről egyenlőre nem sokat lehet tudni, de egy biztos Jim Carrey és Jeff Daniels biztos szerepelni fog.
Dumb és Dumber 2 (Dumb and Dumber To)
Feltűnik még: Kathleen Turner, Jennifer Lawrence, Laurie Holden is, valamint Billy a vak kisfiú a 4C-ből (aki most már nyilván felnőtt), de Gázosról és Petiről (az elhunyt de visszaragasztott fejű) papagájról sajnos nem tudunk semmit. Néhány remek forgatási kép azonban napvilágot látott, melyeken jól látszik, hogy az immáron 51 éves Jim Carrey és 58 éves Jeff jó formában vannak.

A javában forgó folytatásnak már ki is tűzték a premier dátumát: a tervek szerint 2014. november 14-én mutatják be az amerikai mozikban.

Kapcsolódó cikkek:
Dumb és Dumber kettyó - első előzetes és poszter


Jim Carrey és Jeff Daniels a Dumb és Dumber 2 forgatásán - mint a régi szép időkben:

Jim Carrey és Jeff Daniels a Dumb és Dumber 2 forgatásán

Te hány hot-dogot tudsz megenni?

Jim Carrey és Jeff Daniels (Dumb és Dumber 2)

A jégsimító is jó móka! Vajon ezzel indulnak Aspen-be?
Dumb és Dumber 2 - forgatási képek