Akció: Non-stopMozifilmek
Non-stop
Bill Marks (Liam Neeson) légi marsallként akcióba lendül, amikor titokzatos fenyegetést kap egy nemzetközi járaton, az Atlanti-óceán felett.
16 éven aluliak számára nem ajánlott!

Non-stop

amerikai, francia film (2014)
akció, thriller

Bill Marks (Liam Neeson) ki nem állhatja a repülést, a késést, a tömeget. Azonban szövetségi légi marsallként a New York és London közti non-stop járaton kell ingáznia, tízezer méter magasan, ahol csak rá számíthatnak az utasok egy esetleges terrortámadás esetén. Egy átlagos útnak indult ez a napja is, amikor a telefonjára váratlan üzenet érkezik: 20 percenként megölnek egy utast a fedélzeten, amennyiben nem utalnak át 150 millió dollárt egy megadott bankszámlára. Egyedül a Marks az, aki komolyan veszi a fenyegetést, a pilóta és a teljes legénység ugyanis meg van róla győződve, hogy az Atlanti-óceán felett nem érheti őket baj. De a felhők felett nincs biztonság, az első gyilkosság után pánik tör ki a fedélzeten. A káoszban Bill próbál ura lenni a helyzetnek, de amikor kiderül, hogy a számlaszám, amit megadtak az ő nevén van, az FBI, az Interpol, és még a Fehér Ház is őt gyanúsítja a gépeltérítéssel. Miközben a titokzatos gyilkost keresi, aki be akarja sározni, egy időzített bomba
is előkerül a fedélzeten. Senki nincs biztonságban, az idő egyre fogy és az egyetlen embernek, aki megmenthetné az utasokat senki nem hisz.

Liam Neeson új, izgalmas akció-thrillere Jaume Collet-Serra rendezésével, előző közös filmjük, az Ismeretlen férfi (Unknown) után. Liam Neesont a nagy sikerű Elrabolva (Taken) filmben már felbosszantották mint apát és ügynököt, most pedig mint légi marsall szerepében próbálnak szórakozni vele, egy repülőgép fedélzetén...ami mint tudjuk, rossz ötlet! A duónak egyébként 2014-ben jön még egy krimi-drámája, Run All Night címmel és úgy gondolom, szeretni fogjuk ha ők együtt dolgoznak.

Képgaléria:

Non-stop (Julianne Moore)
Non-stop (Liam Neeson)
Non-stop (Liam Neeson, Michelle Dockery)
Non-stop (Liam Neeson)
Szereplők:
Liam Neeson, Julianne Moore, Michelle Dockery, Anson Mount, Lupita Nyong'o, Corey Stoll, Jon Abrahams
Rendező: Jaume Collet-Serra
Forgatókönyv: Chris Roache, Ryan Engle, John W. Richardson
Producer: Alex Heineman, Andrew Rona, Joel Silver
Operatőr: Flavio Martínez Labiano
Vágó: Jim May
Zene: John Ottman
Gyártó stúdió: Universal Pictures, StudioCanal, Silver Pictures
Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.
Korhatár: 16
Hossz: 106 perc

Non-Stop - IMDb
Hivatalos weboldal

Non-stop - poszter
Hazai Mozipremier: 2014. február 27.

Non-Stop - szinkronos előzetes:Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek