Sci-fi: A holnap határaMozifilmek
A holnap határa (Edge of Tomorrow)
Bill Cage (Tom Cruise) katona, a Földet megtámadó idegen faj elleni bevetésen életét veszti, de egy időhurokba kerülve újra és újra átéli azt a napot.
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A holnap határa

Edge of Tomorrow

amerikai film (2014)
akció, sci-fi

A közeli jövőben, egy ellenséges Mimics nevű idegen faj, könyörtelen támadást indít a Föld ellen, hogy elpusztítsák az emberiséget. Az elkeseredett háborúban a világ nemzetei egyesítik megmaradt katonai erejüket, hogy közösen egy mindent elsöprő invázióval, megpróbálják legyőzni a sokkal fejlettebb idegeneket. Nincs több esély. A tapasztalatlan katona Bill Cage (Tom Cruise) is az öngyilkos bevetésen találja magát, de már a harc elején életét veszíti. Cage megmagyarázhatatlan módon feltámad, ugyannak a pokoli napnak az elején ébred, és ugyanazt éli meg újra, meg újra. Egy földönkívülivel való érintkezése időhurokba sodorta, így kénytelen ugyanazt a csatát számtalanszor átélni, melynek a végén a halál várja. Cage csak akkor érti meg mi történik vele, amikor találkozik Rita Vrataski (Emily Blunt) a különleges erők katonájával, aki elmagyarázza neki, hogy különleges fegyver birtokosa, melyet felhasználhat az idegenekkel folytatott, hosszú ideje tartó háborúban. A harcban edzett Rita kiképzése során, egyre többet tanul és tapasztaltabbá válik, így napról-napra egyre sikeresebben küzd a Mimics-el. Minden egyes megismételt nappal, egy lépéssel közelebb kerülnek a megoldáshoz, mellyel legyőzhetik az ellenséget és megmenthetik az emberiséget.

Doug Liman A Bourne-rejtély, Hipervándor rendezőjének új, látványos és akciódús sci-fi filmje, a japán Hiroshi Sakurazaka sci-fi/fantasy író, All You Need is Kill című regénye alapján, Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével.

Képgaléria:

A holnap határa (Tom Cruise és Emily Blunt )
A holnap határa (Tom Cruise)
A holnap határa (Edge of Tomorrow) - Emily Blunt
A holnap határa (Edge of Tomorrow) - Tom Cruise
Szereplők:
Tom Cruise, Emily Blunt, Lara Pulver, Bill Paxton, Jeremy Piven, Charlotte Riley, Madeleine Mantock, Jonas Armstrong, Marianne Jean-Baptiste
Rendező: Doug Liman
Író: Hiroshi Sakurazaka
Forgatókönyv: Christopher McQuarrie, Jez Butterworth, John-Henry Butterworth
Producer: Jason Hoffs, Gregory Jacobs, Tom Lassally, Jeffrey Silver, Erwin Stoff
Operatőr: Dion Beebe
Jelmez, kosztüm: Kate Hawley
Vágó: James Herbert
Zene: Christophe Beck
Gyártó stúdió: Warner Bros., Village Roadshow Pictures, 3 Arts Entertainment
Forgalmazó: InterCom
Korhatár: 12
Hossz: 113 perc

Edge of Tomorrow - IMDb
Hivatalos weboldal

A holnap határa (Edge of Tomorrow) - poszter
Hazai Mozipremier: 2014. május 29.

A holnap határa (Edge of Tomorrow) - szinkronos előzetes:Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek