Filmhír: Oscar 2014, promóciós videó a 86. Oscar gáláhozFilmhírek
Oscar 2014, promóciós videó a 86. Oscar gálához
Promóciós, kedvcsináló videó, a 2014-es Oscar-gálához, mely garantáltan meghozza a kedvünket a filmes esemény követéséhez!

Oscar 2014, promóciós videó a 86. Oscar gálához

Már csak néhány óra választ el minket, hogy megtudjuk az Oscar-díjra jelölt színészek, alkotók és filmek sorát, melyet a Thor főszereplője Chris Hemsworth jelent be Los Angelesben. (Oldalunkon élőben követheted!)
Nagy az izgalom, mert idén Szász János A nagy füzet című alkotásnak is esélye van arra, hogy bekerüljön a legjobb idegen nyelvű film kategóriájának öt jelöltje közé.

A 86. Oscar-díjátadó gálát 2014. március 2-án tartják Los Angelesben, az esemény házigazdája Ellen DeGeneres televíziós személyiség lesz.

Oscar 2014 - Ellen DeGeneres
Oscar 2014, promóciós kép

Amíg várakozunk a jelöltek bejelentésére és a márciusi átadóra, nézzétek meg a 2014-es Oscar gála zenés promóciós videóját Ellen DeGeneres házigazdával, aki szmokingba öltözött nőkkel és férfiakkal táncol, a Fitz and The Tantrums indie pop zenekar "The Walker" című számára, melyet Paul Feig (Koszorúslányok, Női szervek)
rendezett. A zenés trailer garantáltan meghozza a kedvünket a filmes esemény követéséhez!

Oscar 2014 zenés, promóciós videó, trailer:  • Ehhez a cikkhez: Oscar 2014, promóciós videó a 86. Oscar gálához jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Filmhírek