Animációs: Rio 2Mozifilmek
Rio 2
A kék ara papagájok, Azúr, Csili és három fiókájuk búcsút intenek városi életüknek egy fergeteges, amazonasi dzsungel kaland kedvéért.
Korhatár nélkül megtekinthető!

Rio 2

amerikai film (2014)
animációs, kaland, vígjáték

A kék ara papagájok Azúr, Csili és három fiókájuk, boldogan élnek a nyüzsgő és lüktető Rio de Janeiro városában. Csili azonban úgy gondolja, hogy a kicsiknek jót tenne, ha megtanulnák milyen a valódi élet madárként az erdőben, ezért búcsút intenek városi fészküknek és útra kellnek az Amazonas vadonjába. A városhoz szokott családfő azonban nem élvezi annyira a dzsungelt, ahol vadnak született állatsereglet veszi őket körül, ráadásul kalandjaik közepette találkoznak Csili rég elveszett apjával Eduárdoval. Az újdonsült nagyapa boldog, hogy teljes a család, de kritikus szemmel figyeli a dzsungelben esetlen vejét. Miközben Azúr próbál beilleszkedni a "vidéki" életmódba és megfelelni apósának, aggódni kezd, hogy a vadon hívó szava miatt, örökre elveszítheti családját. A dolgok még rosszabbra fordulnak, amikor rájönnek hogy az esőerdő élőhelyük veszélyben van, ráadásul feltűnik régi ellenségük Nigel, a bosszúra szomjas kakadu.

Jön a fergeteges, nagy buli és egy váratlan tollborzoló találkozás! A Blue Sky Stúdió és a Jégkorszak alkotói elkészítették a 2011-ben nagy sikert aratott Rio folytatását! A 3D-s animációs filmet Carlos Saldanha rendezte.

Kapcsolódó cikkek:
Rio (2011)

Képgaléria:
Rio 2
Rio 2 - 3D
Rio 2 (Nigel a kakadu)
Rio 2 (Azúr és Csili)
Szereplők / Hangok:
Anne Hathaway (Csili), Jesse Eisenberg (Azúr), Jemaine Clement (Nigel), Andy Garcia (Eduardo), Leslie Mann (Linda), Rodrigo Santoro (Tulio), Jamie Foxx (Nico), Jake T. Austin (Fernando), Amandla Stenberg (Bia), Pierce Gagnon (Tiago), Rachel Crow (Carla)
Rendező: Carlos Saldanha
Forgatókönyv: Carlos Saldanha, Don Rhymer
Producer: Bruce Anderson, John C. Donkin
Operatőr: Renato Falcao
Zene: John Powell
Gyártó stúdió: Blue Sky Studios, Twentieth Century Fox Animation
Forgalmazó: InterCom
Korhatár: 6
Hossz: N/A

Rio 2 - IMDb
Hivatalos weboldal

Rio 2 - poszter
Hazai Mozipremier: 2014. április 10.

Rio 2 - trailer, hivatalos előzetes:Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek