Thriller: Az embervadászDVD filmek
Will Graham (William L. Petersen) páratlan képességű bűnügyi profilalkotó, aki a bűntény helyszínén képes pillanatok alatt beleélni magát a gyilkos helyébe. >>>

Mielőtt visszavonult volna a családját is veszélybe sodró munkából, utolsó nagy fogásként elkapta az emberevő sorozatgyilkost, Hannibal Lecktort (Brian Cox). Most túl van egy idegösszeomláson, mégis újra hozzá fordulnak egykori kollégái, hogy segítsen megtalálni a sajtóban csak Fogtündérként emlegetett sorozatgyilkost.
Will a bebörtönzött Lecktor segítségével próbál a Fogtündér nyomára bukkanni, nem sejtve, hogy Hannibal szörnyű bosszúra készül ellene...

Will Graham szerepében a nálunk is népszerű, világszerte az egyik legsikeresebb bűnügyi tévésorozat, a Helyszínelők főszereplőjét, William Petersent láthatjuk!

A bárányok hallgatnak előzményeiről szóló regény, a Vörös Sárkány első filmfeldolgozása Az embervadász, amelyet a Collateral - A halál záloga és a Szemtől szemben kiváló rendezője, Michael Mann vitt vászonra öt évvel A bárányok hallgatnak bemutatója előtt!

A film - amelynek nemrég az új feldolgozása is elkészült - a legjobb thrillerek egyike, amelyben mind a zene, mind a fényképezés, mind a vágás és a színészi munka elsőosztályú , az összhatás pedig egyenesen hátborzongató!

Az embervadász
Manhunter
amerikai film 1986
krimi, thriller

SzereplőK:
William L. Petersen
Kim Greist
Joan Allen
Brian Cox
Dennis Farina
Tom Noonan
Stephen Lang
Michael Talbott
Pat Williams
Rendező: Michael Mann
Operatőr: Dante Spinotti
Zene: Michel Rubini, Klaus Schulze
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 119 perc

DVD Információk:
Hang: 5.1, 5.0 DTS
Szinkronok: angol, magyar
Felirat: magyar
Kép: 2.35:1
DVD Extrák:
alkotók bemutatása
előzetes(ek)

DVD Premier: 2005 Április 7.
  • Ehhez a cikkhez: Az embervadász jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek