Filmek - mozi-dvd.hu

Postás Pat - A mozifilm

Dátum: 2014. június 18. szerda, 14:33
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Animációs
Postás Pat - A mozifilm (Postman Pat: The Movie)
Postás Pat-nek nagy kihívásokkal kell szembenéznie, miután indul egy tévés tehetségkutató versenyen.
Korhatár nélkül megtekinthető!

Postás Pat - A mozifilm

Postman Pat: The Movie

angol film (2014)
animációs, családi

Pat Clifton, Greendale városka kedvenc postása, régóta arról álmodozik, hogy elvihesse feleségét Olaszországba, de sajnos nem engedheti meg magának. Egy nap megtudja, hogy egy tévés tehetségkutató versenyt hirdet, melynek egy olaszországi utazás és lemezszerződés a fődíja. Mivel Pat nemcsak nagyszerű postás, hanem jó énekes is, így jelentkezik a műsorba, ahol komoly riválisa akad Josh személyében, valamint apjában aki minden tettre kész, hogy fia győzzön. Postás Pat tehetsége mindenkit levesz a lábáról és hamarosan szembe kell néznie a pénz, a hatalom és egy elegáns új öltöny csábításával, ami azzal fenyegeti, hogy távol kerülhet szülővárosától és szeretteitől. Mi történik akkor, ha a kedvességgel találkozik az önzés? Amikor a helyi népszerűséget felváltja a világhír? Ráadásul a a siker és a hírnév csábítása közben, még nagyobb kihívással kell szembenéznie, amikor megtudja, hogy főnökei robotokkal helyettesítik amíg távol van és azok teljesen felforgatják a békés városka életét.

A gyerekek nagy kedvence, Postás Pat végre a mozikba is eljutott! Az eredeti stop-motion sorozatot 1981-ben kezdték vetíteni Nagy-Britanniában és még ma is népszerű gyerekek körében. Egy kis városka, Greendale lakóit ismerhetik meg a gyerekek és a felnőttek egyaránt, Patrick által, ő ugyanis postás munkája során levelet, csomagokat, ajándékokat, üzeneteteket és örömeket is hoz a város minden lakójának. A sorozat történetei játékosak és tanulságosak a kicsik számára. A mozifilm most megmutatja, hogy Postás Pat nemcsak nagyszerű postás, hanem jó énekes is.

Képgaléria:
Postás Pat - A mozifilm
Postás Pat - A mozifilm (Postman Pat: The Movie) Postás Pat - A mozifilm
Patrick, a postás
Szereplők/Hangok:
Stephen Mangan (Postás Pat hangja), Ronan Keating (Postás Pat ének hangja), Jim Broadbent (CEO hangja), Robin Atkin Downes (Simon Cowbell hangja), Susan Duerden (Sara Clifton hangja), Rupert Grint (Josh hangja), Dan Hildebrand (Ted Glenn hangja)
Rendező: Mike Disa
Forgatókönyv: Annika Bluhm, Nicole Dubuc, Kim Fuller
Producer: Robert Anich
Vágó: Robert David Sanders
Zene: Rupert Gregson-Williams
Gyártó stúdió: Classic Media, RGH Entertainment, Rubicon Group Holding
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Korhatár: KN
Hossz: 88 perc

Postman Pat: The Movie - IMDb

Postás Pat - A mozifilm / poszter
Hazai Mozipremier: 2014. szeptember 4.

Postás Pat - A mozifilm (Postman Pat: The Movie) - szinkronos előzetes: