• Filmhír: Dumapárbaj - Mozifilmben szájkaratéznak a Dumaszínház tagjai!
Filmhírek
Dumapárbaj - Mozifilmben szájkaratéznak a Dumaszínház tagjai!
Decemberben kerül a mozikba a Dumapárbaj, az első hazai, egész estés stand up film, Hadházi László, Kiss Ádám valamint Eszenyi Enikő főszereplésével.

Dumapárbaj - Mozifilmben szájkaratéznak a Dumaszínház tagjai!

Decemberben kerül a mozikba a Dumapárbaj, az első hazai, egész estés stand up film, a Dumaszínház két sztárjának Hadházi László, Kiss Ádám valamint Eszenyi Enikő főszereplésével.

A Dumapárbaj megvalósítása két évvel ezelőtt kezdődött. Az ötlet Simon Zoltán a Café Communications kreatív igazgatójának fejéből pattant ki, hogy érdemes lenne a stand up-ról, a műfaj sztárjairól nagyjátékfilmet készíteni. A forgatás augusztus 11-én indult, melyet a Kalandorok és számos reklámfilm készítője, Paczolay Béla rendezett. Café Film produkcióját a Magyar Nemzeti Filmalap is támogatta. Hadházi László ezzel a filmmel debütál színészként a mozikban, mint veterán humorista, aki félti kivívott helyét. Mellette a szintén első filmes Kiss Ádám kapta az ifjú trónkövetelő szerepét, a figurája kedvéért a külsőjét döbbenetesen megváltoztató Eszenyi Enikő pedig a mindent elintéző menedzser bőrébe bújva komédiázza végig a filmet. A stáb már szeptember közepétől dolgozik a vágáson, a tervek szerint decemberben már a mozikban is lesz a kész alkotás és eldöntheted: Te kin nevetsz a végén?
Dumapárbaj forgatás

  • Ehhez a cikkhez: Dumapárbaj - Mozifilmben szájkaratéznak a Dumaszínház tagjai! jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 1
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekMozifilmek