Filmek - mozi-dvd.hu

Az éjszakám a nappalod

Dátum: 2014. október 26. vasárnap, 08:16
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Magyar film
Az éjszakám a nappalod
Novák nem tud aludni, emiatt kettős életet él. Nappal repülőgépek fekete dobozait szervizeli, ezek után pedig belemerül a budapesti éjszakába.

Az éjszakám a nappalod mozipremier

magyar film (2015)
vígjáték, fekete komédia
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
A nappal repülőgépek fekete dobozait szervizelő Novák (Czukor Balázs) nem tud aludni. Álmatlanságban szenved, egész nap ébren van, mindeközben kettős életet él és azt hiszi, hogy a kétfajta világ külön fenntartható, de előbb-utóbb az éjszaka és a nappal világa egybemosódik. Életében beköszönő változások miatt rá váró felelősség elől menekül a budapesti éjszakába, ahol kisstílű bűnözőkkel, különös éjszakai társaságokkal ismerkedik meg és lehetetlen, egyre veszélyesebb helyzetekbe keveredik.

A pofon, a Valaki vacsorára és A 639-es baba című többszörös díjnyertes rövidfilmeket is jegyző Dési András György és Móray Gábor első nagyjátékfilmje, egy fekete komédia a budapesti éjszakai élet, valamint annak nappali világának izgalmas találkozásáról, thriller elemekkel ötvözve.
Az éjszakám a nappalod (Czukor Balázs) - Fotó: Kántor László
Az éjszakám a nappalod
Szereplők: Czukor Balázs, Szamosi Zsófia, Scherer Péter, Anger Zsolt, Pálos Hanna, Kovács Krisztián, Borbély Alexandra, Vajda Milán, Szatory Dávid
Rendező: Dési András György, Móray Gábor
Forgatókönyv: Dési András György, Móray Gábor
Operatőr: Csukás Sándor
Jelmez, kosztüm: Berzsenyi Krisztina
Producer: Kántor László
Stúdió: Új Budapest Filmstudió
Forgalmazó: A Company Hungary Kft.
Hossz: 105 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2015. november 26.