Mozifilmek
Újrahasznosított szerelem (Recycling Lily)
Hansjörg a tisztaságmániás szemétfelügyelő, beleszeret a helyi gyorsétterem pincérnőjébe Lilybe, akiről azonban kiderül, hogy kényszeres gyűjtögető.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Újrahasznosított szerelem

Recycling Lily

svájci film (2013)
vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Egy tökéletes svájci kisvárosban, Hansjörg (Bruno Cathomas) a szorgalmas szemétfelügyelőnek köszönhetően, a tisztaság uralja az utcákat. A férfi, aki keményen fellép minden szemetelővel szemben, csak akkor szakítja meg munkáját amikor betér a helyi gyorsétterembe, ahol az egyedülálló anyuka Lily (Johanna Bantzer) dolgozik, s akibe fájdalmasan szerelmes. A felügyelő közeledését Lily rendre elutasítja, ámde a lányával Emmával (Luna Dutli) kötött szoros barátságának és a férfi odaadásának nem tud ellenállni. Szerelmük kezdetén azonban a sors iróniájaként kiderül Lily titkos szenvedélybetegsége: a nő ugyanis kényszeres gyűjtögető, aki mindenféle kacatot halmoz fel parányi lakásában, ami ellentétes a megszállott, tisztaságmániás férfi elveivel. Ráadásul Hansjörg egy szemetelő után nyomoz, akit eddig még nem sikerült lelepleznie és rájön hogy azt a kissé problémás Emma követi el. Amikor a polgármester (Peter Jecklin) emiatt rendőrségi beavatkozást rendel el a kislány anyja Lily ellen, a felügyelő ezt tétlenül végignézi, azonban hamar rájön, hogy hatalmas hibát követett el, ezért mindent elkövet hogy visszahódítsa a nőt és a kislány bizalmát.
Újrahasznosított szerelem (Recycling Lily) - svájci vígjáték
Újrahasznosított szerelem (Recycling Lily) poszter
Szereplők: Bruno Cathomas, Johanna Bantzer, Luna Dutli, Peter Jecklin, Monica Gubser, Claude Blanc, Peter Freiburghaus, Peter Hottinger, Pablo Aguilar, Maria-Antonietta Mollica
Rendező: Pierre Monnard
Forgatókönyv: Pierre Monnard, André Küttel
Operatőr: Darran Bragg
Vágó: Benjamin Fueter
Zene: Philipp Schweidler
Jelmez, kosztüm: Linda Harper, Viola Kunzmann
Producer: Peter Reichenbach
Stúdió: C-Films AG
Forgalmazó: Cirko Film
Hossz: 95 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2014. december 25.

Újrahasznosított szerelem (Recycling Lily) filmelőzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek