Filmek - mozi-dvd.hu

Mortdecai

Dátum: 2014. december 15. hétfő, 14:13
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Akció-vígjáték
Mortdecai (2015)
A született gentleman és műkereskedő Charles Mortdecai (Johnny Depp) egy ellopott festmény nyomába ered, mely állítólag egy titkos kódot rejt.

Mortdecai mozipremier

Mortdecai

amerikai film (2015)
akció, vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Charles Mortdecai (Johnny Depp) születtett gentleman. Elegáns, jó modorú, és mindig megőrzi a hidegvérét. Ugyanakkor híres műkereskedő és tolvaj, akit azzal bíz meg a brit titkosszolgálat, hogy szerezzen vissza egy nagy értékű ellopott festményt.
Mortdecai hűséges mindenesével (Paul Bettany) dühös oroszokkal, az angol titkosszolgálat emberével (Ewan McGregor), hihetetlenül hosszú lábú feleségével (Gwyneth Paltrow) és néhány nemzetközi terroristával a nyomában, kockázatos játékba kezd és átutazza az egész világot az eltűnt festmény után kutatva, melyről kiderül, hogy állítólag egy titkos kódot, a náci aranyat tartalmazó bankszámla számát rejti magában. Eszement kalandokba keveredik, de ő természetesen arcrezzenés nélkül veti bele magát a legnagyobb őrületbe is.

David Koepp (A titkos ablak) filmje Johnny Depp főszereplésével, Kyril Bonfiglioli könyve nyomán. Egy hetyke bajszú műgyűjtő, angolosan humoros kalandjai, fantasztikus szereplőgárdával: Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Olivia Munn, Paul Bettany, Jeff Goldblum és Oliver Platt.
Johnny Depp a Mortdecai (2015) című filmben
Mortdecai (2015) poszter
Szereplők: Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany, Olivia Munn, Aubrey Plaza, Jeff Goldblum, Oliver Platt, Michael Culkin, Michael Byrne, Jonny Pasvolsky, Guy Burnet
Rendező: David Koepp
Író: Kyril Bonfiglioli
Forgatókönyv: Eric Aronson
Operatőr: Florian Hoffmeister
Vágó: Derek Ambrosi, Jill Savitt
Zene: Mark Ronson, Geoff Zanelli
Látványtervező: James Merifield
Jelmez, kosztüm: Ruth Myers
Producer: Christi Dembrowski, Johnny Depp, Andrew Lazar, Patrick McCormick, Gigi Pritzker
Stúdió: Huayi Brothers Media, Infinitum Nihil, Mad Chance Productions
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 106 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb Hivatalos honlap
Mozipremier: 2015. január 22.