• Sci-fi: A beavatott-sorozat: A lázadó
A beavatott-sorozat: A lázadó (Insurgent)
Aki igazán különleges, az megmentheti a világot. Veronica Roth világsikerű regénye alapján készült mozifilm második részében, Tris-nek ismét nagy megpróbáltatásokkal kell szembenéznie.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

A beavatott-sorozat: A lázadó

Insurgent

amerikai film (2015)
akció, kaland, sci-fi
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Egyetlen döntés megváltozhat, vagy akár meg is semmisíthet. Minden egyes választásunknak megvannak a maga következményei.

Tris, azaz Beatrice Prior is megtapasztalja ezt, amikor nyugtalanság s zavar támad körülötte a társadalom valamennyi csoportjában. A beavatott-sorozat: A lázadó emeli a tétet: Tris (Shailene Woodley) szövetségeseket és válaszokat keres a futurisztikus Chicago romjai között. Négyessel (Theo James) együtt menekülniük kell a műveltek csoportjának hataloméhes vezetője, Jeanine (Kate Winslet) elől. Versenyt futva az idővel, Trisnek rá kell jönnie, hogy családja milyen titok miatt áldozta fel életét és miért próbálja meg a műveltek vezére megállítani őket mindenáron. Múltbeli választásai kísértik, de megtenne mindent azért, hogy megvédje szeretteit, miközben újra meg újra szembesül a fájdalom, a megbocsátás, az azonosulás, a hűség, a politika, a szerelem és a szeretet kérdéseivel. Trisnek Négyessel az oldalán lehetetlen feladatok sorával kell szembeszállnia, hogy feltárja a múlt igazságát…

A Veronica Roth világsikerű regénye alapján készült, rendkívül látványos és izgalmas akciójelenetekben bővelkedő sci-fi második része, A beavatott-sorozat folytatása: A lázadó márciustól lesz látható a hazai mozikban. Az írónő regény-sorozata egyébként három kötetből áll: A beavatott, A lázadó, A hűséges, melyből az első rész mozifilmjét tavaly márciusban láthattuk. A főbb szerepekben ismét Shailene Woodley, Kate Winslet és Theo James lesz látható, a rendező azonban változott: Neil Burger-t Robert Schwentke váltotta.
A beavatott-sorozat - A lázadó (Insurgent) - Theo James, Shailene Woodley
A lázadó (Insurgent) magyar poszter
Szereplők: Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet, Miles Teller, Naomi Watts, Jai Courtney, Ansel Elgort, Maggie Q, Jonny Weston, Zoë Kravitz, Ashley Judd, Mekhi Phifer, Keiynan Lonsdale, Octavia Spencer, Ray Stevenson
Rendező: Robert Schwentke
Író: Veronica Roth
Forgatókönyv: Brian Duffield, Akiva Goldsman, Mark Bomback
Operatőr: Florian Ballhaus
Vágó: Stuart Levy, Nancy Richardson
Zene: Joseph Trapanese
Látványtervező: Alec Hammond
Jelmez, kosztüm: Louise Mingenbach
Producer: Lucy Fisher, Pouya Shahbazian, Douglas Wick
Stúdió: Red Wagon Entertainment, Summit Entertainment
Forgalmazó: Big Bang Media
Hossz: 119 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb Hivatalos honlap

Mozipremier: 2015. március 19.

A beavatott-sorozat: A lázadó (Insurgent) szinkronos filmelőzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Heti mozipremierekMozifilmekMozipremierek