Filmek - mozi-dvd.hu

A pláza ásza Vegasban

Dátum: 2015. március 05. csütörtök, 13:53
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Akció-vígjáték
A pláza ásza Vegasban (Paul Blart: Mall Cop 2)
Paul Blart (Kevin James) lányával Las Vegasba utazik, hogy részt vegyen egy biztonsági őr konferencián, ám kötelességtudata ott is riadót fúj, amikor egy nagyszabású rablás nyomaira bukkan.

A pláza ásza Vegasban mozipremier

Paul Blart: Mall Cop 2

amerikai film (2015)
akció, vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
A kissé ügyetlen és pocakos Paul Blart (Kevin James) immár hat éve vigyáz a bevásárlóközpont biztonságára, de sajnos azóta sem jutott feljebb a ranglétrán és úgy tűnik, nem is nagyon fog már feljebb kapaszkodni. A pláza ásza most megérdemelt pihenésére készül, Las Vegasba utazik lányával Maya-val (Raini Rodriguez), nem mellesleg részt vesz egy ott megrendezett biztonsági őr konferencián. De jámbor hősünk kötelességtudata Vegasban is riadót fúj, amikor nagyszabású rablás nyomaira bukkan és úgy dönt maga veszi kézbe az ügyet. A piti áruházi csínytevésekhez szokott Paul feladata most nagyobb és a tét magasabb, ezért újra bedobja magát elektromos cirkálóján, hogy ismét megmutassa, ki az igazi ÁSZ!

Paul Blart biztonsági őr újra bevetésen! A 2009-ben megjelent (nálunk csak DVD-n), nagy sikerű A pláza ásza után, most elkészült a második rész. A vígjátékokból ismert Kevin James, aki anno Stand up komikusként kezdte pályafutását, Andy Fickman (A Boszorkány-hegy, Gyerekjáték) rendezővel hat év kihagyás után most elkészítették a folytatást, melyben hős biztonsági őrünk, most kemény fiúkkal találja szembe magát Las Vegasban.
A pláza ásza 2 (Paul Blart: Mall Cop 2) - Kevin James
A pláza ásza Vegasban (Paul Blart: Mall Cop 2) poszter
Szereplők: Kevin James, Raini Rodriguez, Neal McDonough, D.B. Woodside, Eduardo Verástegui, Daniella Alonso, David Henrie, Nicholas Turturro, Loni Love, Gary Valentine, Ana Gasteyer
Rendező: Andy Fickman
Forgatókönyv: Kevin James, Nick Bakay
Operatőr: Dean Semler
Vágó: Scott Hill
Zene: Rupert Gregson-Williams
Látványtervező: Perry Andelin Blake
Jelmez, kosztüm: Genevieve Tyrrell
Producer: Kevin James, Adam Sandler, Todd Garner
Stúdió: Happy Madison Productions, Sony Pictures Entertainment
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 94 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2015. április 16.