Filmek - mozi-dvd.hu

Bosszúállók: Ultron kora

Dátum: 2015. május 02. szombat, 14:16
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Akció-fantasy
Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron)
A szuperhős Bosszúállók csapatának most a rettegett Ultronnal kell szembeszállniuk, hogy megakadályozzák ördögi tervének megvalósítását.

Bosszúállók: Ultron kora mozipremier

Avengers: Age of Ultron

amerikai film (2015)
akció, sci-fi, fantasy, kaland
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Amikor Tony Stark megpróbálja újra beindítani a szunnyadó békefenntartó programot, a tervébe hiba csúszik és a Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák gonosz terve megvalósítását, akinek feltett szándéka az emberiség elpusztítása. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki.

Bosszúállók: Ultron kora, a 2012-ben mozikba került Bosszúállók (The Avengers) című film folytatása, a népszerű Marvel Képregény alapján. Az új filmben visszatér Robert Downey Jr (Vasember/Tony Stark), Chris Evans (Amerika kapitány), Chris Hemsworth (Thor) és Mark Ruffalo (Hulk). A csapatot Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Jeremy Renner (Sólyomszem), valamint Samuel L. Jackson (Nick Fury) és Cobie Smulders (Maria Hill) bővíti tovább.
Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron)
Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) poszter
Szereplők: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, James Spader, Aaron Taylor-Johnson, Don Cheadle, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Cobie Smulders, Anthony Mackie, Idris Elba, Stellan Skarsgard
Rendező: Joss Whedon
Író: Jack Kirby, Stan Lee
Forgatókönyv: Joss Whedon
Operatőr: Ben Davis
Vágó: Jeffrey Ford, Lisa Lassek
Zene: Danny Elfman, Brian Tyler
Látványtervező: Charles Wood
Jelmez, kosztüm: Alexandra Byrne
Producer: Kevin Feige,
Stúdió: Marvel Studios
Forgalmazó: Fórum Hungary
Hossz: 141 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2015. május 7.