Mozifilmek
Önkívület (Self/less)
Egy halálos beteg, gazdag arisztokrata (Ben Kingsley) különleges lehetőséget kap, hogy tovább élhessen: tudatát áthelyezik egy fiatalember (Ryan Reynolds) testébe.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Önkívület

Self/less

amerikai film (2015)
sci-fi, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Isten embert alkotott. Az ember halhatatlanságot. De fiatal testben újjászületni, a nagyok kiváltsága. Te elvennél egy életet, hogy örökké élj?
Damian (Ben Kingsley), a rendkívül gazdag arisztokrata fényűző élete, közel sem olyan tökéletes mint korábban, a rák felemészti testét és napjai meg vannak számlálva. Egy nap azonban nagy lehetőséget kap, a különleges kutatásokat végző intézet embere (Matthew Goodie) felajánlja Damiannek, hogy ha szeretne tovább élni, radikális eljárással áthelyezik a tudatát egy fiatal, egészséges alanyba. Az üzletember hamarosan egy fiatalember (Ryan Reynolds) testében ébred és ettől kezdve nagy kanállal eszi az életet: dögös nők csinos nők, luxusautók és szórakozás töltik ki a hétköznapjait. De semmi sem az aminek látszik és a halhatatlanságnak ára van. Miután a gazdatest emlékei kezdenek a felszínre törni, Damian nyomozásba kezd, hogy kiderítse, kinek a testét használja elméje. Csakhogy a szervezet, akiknek az újjászületését köszönheti, sötét titkot rejteget és bármire képesek, hogy azt megőrizzék. Tovább ront a helyzeten, hogy kezdi elveszíteni az uralmat a test fölött melynek eredeti tudata egyre erősebb.

Tarsem Singh (A sejt) csavaros sci-fi, thrillere Ryan Reynolds és Ben Kingsley főszereplésével, melyben a halhatatlanság már nem csak álom, hanem megvalósult technológia, de mint mindennek, ennek is vannak mellékhatásai...
Önkívület (Self/less) sci-fi, thriller Ryan Reynolds és Ben Kingsley főszereplésével.
Önkívület (Self/less) magyar poszter
Szereplők: Ryan Reynolds, Ben Kingsley, Matthew Goode, Natalie Martinez, Melora Hardin, Michelle Dockery, Victor Garber, Sam Page, Derek Luke, Mariana Paola Vicente, Tom Bui
Rendező: Tarsem Singh
Forgatókönyv: David Pastor, Álex Pastor
Operatőr: Brendan Galvin
Vágó: Robert Duffy
Zene: Dudu Aram, Antonio Pinto
Látványtervező: Tom Foden
Jelmez, kosztüm: Shay Cunliffe
Producer: Ram Bergman, Peter Schlessel, James D. Stern
Stúdió: Endgame Entertainment, Ram Bergman Productions
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 117 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2015. július 23.

Önkívület (Self/less) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek