Filmek - mozi-dvd.hu

Terminator: Genisys

Dátum: 2015. június 10. szerda, 07:49
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Sci-fi
Terminator: Genisys (2015) akció, sci-fi
John Connor visszaküldi Kyle Reese őrmestert 1984-be, hogy megvédje Sarah Connort, azonban az idővonal megtörik és a múlt egy új, ismeretlen verziójában találja magát.

Terminator: Genisys mozipremier

amerikai film (2015)
akció, sci-fi
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
2029, az emberi ellenállás vezére John Connor (Jason Clarke) folyatja harcát a gépek ellen, azonban a SkyNet gépei már két idősíkon, múlton és jövőn keresztül támad, amely végleg eldöntené a háború kimenetelét. Amikor Connor visszaküldi Kyle Reese őrmestert (Jai Courtney) 1984-be, hogy megvédje édesanyját Sarah Connort (Emilia Clarke) és biztosítsa a jövőt, de egy váratlan esemény megtöri az idővonalat. Reese így a múlt egy új, ismeretlen verziójában találja magát, ahol Sarah Connor még szinte gyerek. A túloldalon váratlan szövetségesekre akad, köztük az Őrzőre (Arnold Schwarzenegger), veszélyes új ellenségekbe ütközik, és egy új küldetésbe csöppen: vissza kell állítania a jövőt és meg kell találnia a módját, hogy megakadályozza az Ítélet Napja bekövetkeztét.

Az Alan Taylor által rendezett, Terminator sorozat látványos ötödik részében, a visszatérő Arnold Schwarzenegger mellett, Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, Lee Byung-hun, Matt Smith és JK Simmons játsszák a főszerepeket.
Terminator: Genisys (2015) Emilia Clarke és Arnold Schwarzenegger
Terminator: Genisys (2015) magyar poszter
Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney, Jason Clarke, J.K. Simmons, Matt Smith, Byung-hun Lee, Aaron V. Williamson, Michael Gladis, Courtney B. Vance, Gregory Alan Williams
Rendező: Alan Taylor
Forgatókönyv: Laeta Kalogridis, Patrick Lussier
Operatőr: Kramer Morgenthau
Vágó: Roger Barton
Zene: Lorne Balfe
Látványtervező: Neil Spisak
Jelmez, kosztüm: Susan Matheson
Producer: David Ellison, Dana Goldberg
Stúdió: Paramount Pictures, Skydance Productions
Forgalmazó: UIP-Duna Film
Hossz: 126 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb Hivatalos honlap
Mozipremier: 2015. július 2.