Mozifilmek
Pixel (Pixels) sci-fi, vígjáték
Amikor a földönkívüliek félreértelmezik a NASA békés üzenetét, fenyegetésnek veszik és klasszikus videojátékainkal támadják meg a Földet.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Pixel

Pixels

amerikai film (2015)
akció, sci-fi, vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Mint minden gyerek, az 1980-as években Sam (Adam Sandler), Will (Kevin James), Ludlow (Josh Gad) és Eddie (Peter Dinklage) gyermekkori barátok, ezerszer mentették meg a világot a 25 centes videojátékokkal. Most azonban felnőttként, élesben kell játszaniuk, különben végünk!
1982-ben ugyanis a Nasa értelmes lényeket keresve, üzenetet küldött a világűrbe, mely Földi életünk, kultúránk videója, s melyben többek közt az akkori menő 80-as években készült videojátékok is szerepeltek. Az idegenek azonban félreértelmezik a békés üzenetet, fenyegetésnek veszik és klasszikus, arcade játékaink karakterei formájában támadják meg a Földet. Will, aki azóta az Egyesült Államok elnöke lett, régi barátját, az egykori arcade-bajnok Sam-et kéri meg, hozza össze a csapatot újra, hogy szembeszálljanak PacMan, Donkey Kong, Space Invaders, Tetris és társaik inváziójával. A mindenre kész csapat, az alezredes Violet Van Patten (Michelle Monaghan) speciális arcade-fegyvereivel felveszi a harcot, hogy megmentsék a bolygót.

Patrick Jean 2010-es rövidfilmjéből, Chris Columbus rendezett mozifilmet, mely a 80-as évek klasszikus videojátékait helyezi a sci-fi, vígjáték központjába, s akik ellen Adam Sandler, Josh Gad, Michelle Monaghan, Peter Dinklage és Kevin James száll harcba, hogy megmentsék a Földet.
Pixel (Pixels) akció, sci-fi, vígjáték
Pixel (Pixels) plakát
Szereplők: Adam Sandler, Josh Gad, Kevin James, Peter Dinklage, Michelle Monaghan, Sean Bean, Ashley Benson, Jane Krakowski, Brian Cox, Matt Lintz, Rob Archer, Lainie Kazan, Jared Sandler, Affion Crockett, Denis Akiyama
Rendező: Chris Columbus
Író: Patrick Jean
Forgatókönyv: Timothy Dowling, Tim Herlihy, Adam Sandler
Operatőr: Amir Mokri
Vágó: Hughes Winborne
Zene: Henry Jackman
Látványtervező: Peter Wenham
Jelmez, kosztüm: Christine Wada
Producer: Michael Barnathan, Chris Columbus, Allen Covert, Mark Radcliffe, Adam Sandler
Stúdió: Columbia Pictures, Happy Madison Productions
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 106 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2015. július 30.

Pixel (Pixels) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Heti mozipremierekMozifilmekMozipremierek