TV-sorozat: Halló, halló - 2. évadDVD filmek
Nouvion kis kávézójának zaklatott tulajdonosa nehéz háborút kell vívjon. René az életét kockáztatja azzal, hogy a Francia Ellenállás >>>
Halló, halló - 2. évad
Allo, Allo - Season 2.
angol film 1982
vígjáték, háborús, TV- sorozat

Nouvion kis kávézójának zaklatott tulajdonosa nehéz háborút kell vívjon. René az életét kockáztatja azzal, hogy a Francia Ellenállás kérésére két Brit pilótát és egy rádiót rejteget anyósa emeleti hálószobájában, miközben a német hadsereg tisztjei a földszinti kávézóban állomásoznak. Ezen felül a megfizethetetlen Bukott madonna nagy micsodákkal festmény rejtegetésében is részt vesz. De René igazi problémája a felesége, Edit, és az asszony várható bosszúja, ha kiderülne hogy a kávézó tulajdonosának mindkét csinos felszolgálólánnyal van viszonya.

A második sorozatból megtudhatjuk mennyit ér a náciknak a Bukott madonna nagy micsodákkal festmény és annak két hamisítványa, hogyan próbálnak elmenekülni a brit pilóták tehénnek álcázva magukat, miért akar az Ellenállás felrobbant egy vonatot, hogyan vív párbajt René Edit asszony kezéÄ?Ĺ rt és miért hasznos alsóneműkből légballont készíteni.

A Halló, halló angol komédiasorozat humora könnyedén hódította meg a világot, pedig kíméletlenül kifiguráz minden nemzeti sztereotípiát. Őrült karaktereket és még vadabb történeteket vegyít emlékezetes és kifogyhatatlan poénokkal.
Szereplők:
Gorden Kaye
Carmen Silvera
Vicki Michelle
Richard Marner
Guy Siner
Kim Hartman
Kirsten Cooke
Rose Hill
Rendezők: Robin Carr, Martin Dennis,
John B. Hobbs, Mike Stephens
Operatőrök: William Dudman, Max Samett
Zene: David Croft, Roy Moore
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 150 perc

DVD információk:
Hang: 2.0
Szinkron: angol, magyar
Feliratok: angol, magyar
Kép: 2.35:1
DVD extrák:
ajánló
játék

DVD Premier: 2005 Április 21.
  • Ehhez a cikkhez: Halló, halló - 2. évad jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek